Af Ritzau - 27/08-16 06:15

Klopp leder efter vinderformularen mod Eriksen og TottenhamKlopp leder efter vinderformularen mod Eriksen og Tottenham

Efter en blandet Premier League-start skal Liverpool forsøge at finde tilbage på vindersporet mod Tottenham.

Liverpools manager, tyskeren Jürgen Klopp, leder stadig efter opskriften på kontinuerlige sejre for sit hold, der støder sammen med Christian Eriksens Tottenham i Premier League lørdag.

De Røde har som så ofte før fået en blandet start på sæsonen.

Holdet fra Beatles-byen vandt først en svær udekamp med 4-3 i London mod Arsenal, men efterfølgende tabte Liverpool 0-2 til oprykkerne fra Burnley i anden runde.

Den tyske manager mener, at holdet er tæt på at finde en vinderformular.

- Det kunne have været bedre for os, men det kunne også have været dårligere. Vi er stadig på rette vej. Mine spillere har givet mig en masse gode tegn, som jeg kan arbejde videre med, siger han ifølge AFP.

Tottenham er heller ikke startet overbevisende, men holdet har alligevel fået en godkendt pointhøst. En kneben sejr over Crystal Palace og en uafgjort mod Everton er det blevet til for London-holdet.

Men Klopp tror, at Tottenham når sidste sæsons form, hvor holdet for første gang i årtier var med i mesterskabskampen helt frem til sæsonens afslutning.

- Det (Tottenham red.) er stadig et stærkt hold, og holdets base fra sidste sæson har fået tilføjet nogle meget dygtige spillere. Det bliver spændende at se, hvordan kampen udvikler sig, siger Klopp.

- Begge hold har stabilitet i deres trup. Der er selvfølgelig kommet nye spillere til, men der er ikke foretaget mange ændringer fra sidste sæson, siger tyskeren.

Liverpools Emre Can og Divock Origi er tvivlsomme til kampen, som brasilianske Coutinho går glip af på grund af en skade.

De seneste syv opgør mellem de to hold er endt uden Tottenham-sejr.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx