Af Ritzau - 25/10-16 17:46

2. divisionsklub i sensationelt pokalcomeback mod Lyngby2. divisionsklub i sensationelt pokalcomeback mod Lyngby

Kjellerup fra 2. division var bagud 0-3 ved pausen mod Lyngby, men avancerede alligevel i DBU Pokalen.

Det kan måske ikke kategoriseres som en sensation, når en klub fra 2. division besejrer et superligahold præget af reserver. Men måden, Kjellerup tirsdag besejrede Lyngby på i DBU Pokalen, var sensationel.

Lyngbys formstærke superligahold var på vej mod en storsejr i kraft af en føring på 3-0 ved pausen. Men på hjemmebane fightede Kjellerup sig tilbage og vandt opgøret med 4-3 efter forlænget spilletid.

En streg i regningen for Lyngby, der i de seneste seks ligakampe har hentet 16 point, hvilket har bragt oprykkeren op som nummer fire i den bedste række.

Træner David Nielsen havde valgt at give spilletid til flere reserver, men det lod ikke til at påvirke Lyngby-mandskabet.

På scoringer af Lasse Rise, Philip Rasmussen og Jens Odgaard var holdet foran 3-0 efter godt en halv time, og opgøret syntes afgjort.

Denne stilling holdt indtil 57. minut, hvor Kjellerup indledte det helt store comeback med Jesper Nielsens reducering til 1-3.

20 minutter senere blev håb vekslet til reel spænding om udfaldet, da Kristoffer Lind satte et indlæg i netmaskerne fra klos hold til stillingen 2-3.

Tre minutter før tid blev comebacket så fuldendt. Mikkel Dahl sørgede for 3-3-scoringen, der kort efter sendte kampen ud i forlænget spilletid.

Første halvleg af forlængelsen forløb uden mål, men kort efter sidebyttet sørgede Patrick Bang Nielsen for målet, der sendte Kjellerup videre til ottendedelsfinalerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx