Af Ritzau - 26/09-16 23:12

Helenius fældede AaB: Jeg havde det på fornemmelsenHelenius fældede AaB: Jeg havde det på fornemmelsen

Nicklas Helenius ville af respekt for AaB ikke juble for voldsomt, da han havde bragt Silkeborg på sejrskurs.

Nicklas Helenius er om nogen manden i centrum, efter at Silkeborg besejrede AaB med 5-3 i Alka Superligaen mandag aften.

Helenius blev i sommerpausen udlejet fra netop AaB til Silkeborg, og mandag aften viste han aalborgenserne, hvad de er gået glip af ved at score det meget vigtige 4-3-mål i anden halvleg.

- Det var selvfølgelig en speciel oplevelse at score mod dem. Jeg havde på fornemmelsen, at jeg ville score, men jeg havde ikke lyst til at juble af respekt for mine gamle holdkammerater og de fans, der altid har støttet mig oppe i AaB.

- Men det var en fed oplevelse at score, specielt med den tillid, som Silkeborg har vist mig her. Det er også vigtigt for mig at betale tilbage, og vise noget for dem, siger Nicklas Helenius.

Efter en tung sæsonstart har Silkeborg nu spillet fire superligakampe på stribe uden nederlag.

Den hæsblæsende 5-3-sejr over AaB viste på ny, at træner Peter Sørensen har fået sit hold på ret kurs. Med sejren har Silkeborg ti point efter 11 kampe og rykker op som nummer 12 i tabellen.

- Vi har bevist, at eksperter og andet godtfolk alt for ofte er for tidligt ude og konkludere noget. Der var jo draget konklusioner om vores niveau langt inden transfervinduet lukkede.

- Men hvis vi ikke havde haft den tålmodighed, som vi havde på markedet, havde vi hverken fået Nicklas Helenius eller Moro. Det kunne godt være, at det har kostet nogen point, men i det lange løb var det det rigtige, vi gjorde.

Silkeborg får mulighed for at fortsætte den nuværende stime fredag, når holdet får besøg af FC Nordsjælland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
LIGE NU: Kronprinsen til Royal Run...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx