Af Ritzau - 24/08-16 23:50

Lasse Vigen matchvinder i engelsk danskeropgørLasse Vigen matchvinder i engelsk danskeropgør

Lasse Vigen Christensen scorede onsdag Fulhams sejrsmål mod Middlesbrough, som havde Viktor Fischer med.

Den danske fodboldspiller Lasse Vigen Christensen blev matchvinder for Fulham FC, da holdet onsdag aften mødte Premier League-klubben Middlesbrough i den engelske Liga Cup.

Middlesbrough havde nyindkøbte Viktor Fischer med fra start i opgøret, men den danske landsholdsangriber måtte nøjes med at se til, da holdkammeraten Fabio med et indlæg fandt David Nugent foran mål i det 8. minut.

Angriberen viste skarphed og kynisme og headede bolden i nettet til 1-0 til Middlesbrough.

Men selv om Fulham, som spiller i den næstbedste række til dagligt, på papiret var oppe mod en stærkere modstander, så lykkedes det for hjemmeholdet at få udlignet.

Målet faldt i 54. minut, hvor en god solotur af 23-årige Ryan Tunnicliffe mundede ud i en aflevering til Scott Malone Malone, som scorede bag Middlesbroughs målmand, Brad Guzan.

Stillingen var den samme efter ordinær spilletid, og det betød, at holdene skulle ud i forlænget spilletid for at finde en vinder af opgøret.

Efter 113. minutter var Scott Malone igen på spil. Han sendte en bold ind i modstanderens felt, og inde foran mål kunne anføreren for det danske U21-landshold, Lasse Vigen Christensen, sparke bolden i kassen.

Der blev ikke scoret flere mål i opgøret, og mens Middlesbrough må tage hjem og fokusere på Premier League, så er Fulham FC videre til næste runde i den engelske Liga Cup.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Riskær tvunget til at brænde tonsvis...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Uha! Kæmpe afbrænder i Lyngby
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx