Af Ritzau - 23/09-16 09:14; Opdateret: 23/09-16 10:12

Nu sker det: Politiet sætter overvågningskameraer op på ChristianiaNu sker det: Politiet sætter overvågningskameraer op på Christiania

For at komme hashhandlen til livs på fristadens handelsgade, Pusher Street, installerer politiet kameraer.

Politiet i København er fredag morgen i gang med at sætte overvågningskameraer op i Christianias berømte gade, Pusher Street. Det fortæller Ritzaus' journalist på stedet.

Arbejdet har været i gang siden tidligt på morgenen, og gaden er afspærret.

Overvågningen bliver sat op, efter at christianitterne tidligere på måneden rev boderne på Pusher Street ned. Det er en følge af, at to politibetjente og en civil blev skudt i gaden. Også forbuddet mod at tage billeder blev ophævet.

Efterfølgende har Christiania åbnet for et tættere samarbejde med politiet i kampen for at komme den ulovlige hashhandel til livs i fristadens verdenskendte handelsgade, Pusher Street. Fonden Christiania har besluttet at imødekomme i alt fire ønsker fra politiet.

Ud over videoovervågning drejer det sig om at sikre, at politi og ambulancer uhindret kan få adgang til Christiania, at der kommer bedre belysning i fristaden, og at der overvejes indkørselsforbud for taxaer på Prinsessegade ved Christiania.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx