Af Ritzau - 24/04-17 22:58

AGF-helte hylder alternativ forberedelse og solid defensivAGF-helte hylder alternativ forberedelse og solid defensiv

AGF's Thomas Juel-Nielsen bidrog med to mål samt solidt forsvarsspil i mandagens 4-0-sejr over AaB.

Den nytilkomne forsvarsspiller Thomas Juel-Nielsen scorede to gange i sin blot fjerde optræden for AGF, da klubben mandag slog AaB med 4-0 på hjemmebane i Alka Superligaens nedrykningsspil.

Og han var efter kampen en meget ydmyg og stolt mand.

- Det var en rigtig fed oplevelse. Det bedste er at få anerkendelse for ens præstationer fra fansene, siger Thomas Juel-Nielsen.

Thomas Juel-Nielsen fortæller, hvordan holdet forberedte sig op til kampen.

- Vi forberedte os lidt anderledes. Vi mødte tidligere end normalt og gik op på tilskuerpladserne, hvor de trofaste fans plejer at stå, siger han.

Der var fra AGF-træner Glen Riddersholms side også stor fokus på presspillet inden kampen. Det siger Thomas Juel-Nielsen.

- Vi lagde en plan i tirsdags efter sidste kamp, som vi har arbejdet fokuseret på. Vores presspil blev eksempelvis ændret, så vi gik meget højt op og pressede AaB, og det lykkedes rigtig godt.

- Det gav målet til 2-0, siger Thomas Juel-Nielsen med henvisning til Morten "Duncan" Rasmussens succesfulde bolderobring ved målet til 2-0.

AGF-topscorer Morten "Duncan" Rasmussen blev også dobbelt målscorer, men fremhævede efter kampen AGF's defensiv trods en sprudlende offensiv præstation.

- Vi stod sindssygt godt defensivt. Jeg er mest glad for vores defensiv, som var årsagen til sejren. Jeg håber virkelig, at vi kan fortsætte på denne måde, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Thomas Juel-Nielsen har kun kontrakt med AGF til sommer, men håber på at kunne forlænge opholdet i Aarhus.

- Jeg har kontrakt frem til sommer, men jeg er rigtig glad for at være i AGF. Det er virkelig dejligt at få spilletid, siger AGF-spilleren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx