Af Ritzau - 27/03-17 00:51

Nielsen og Detroit holder liv i spinkelt håb om NHL-slutspilNielsen og Detroit holder liv i spinkelt håb om NHL-slutspil

Detroit Red Wings og Frans Nielsen vandt 3-2 over Minnesota Wild, men vejen til slutspillet ser svær ud.

Hjemme i Joe Louis Arena vandt Detroit Red Wings sent søndag dansk tid 3-2 over topholdet Minnesota Wild i verdens bedste ishockeyliga, NHL. Sejren kom i hus efter forlænget spilletid.

Danske Frans Nielsen stod undervejs for en assist, da han ved stillingen 0-1 vandt en face off. Pucken landede ad omvej hos Mike Green, der smækkede den op i målhjørnet fra afstand.

En flot scoring af Detroit, der på den måde kom tilbage i kampen. Det var assist nummer 20 fra Frans Nielsens hånd i denne sæson. Danskeren har også bidraget med 14 scoringer i sine 71 kampe.

Udeholdet kom foran 2-1, før Detroit fik udlignet, og i overtiden fik Andreas Athanasiou lavet den afgørende scoring.

Minnesota Wild befinder sig i toppen af NHL, men selv om holdet er klar til slutspillet, så har det haft utroligt svært ved at finde melodien.

I de seneste ni kampe har holdet således kun vundet en enkelt.

Detroit Red Wings kæmper stadig for at komme med i slutspillet. Hvis det ikke lykkes, vil det være første gang i 26 år, at holdet fra bilbyen ikke er med i det fine selskab.

Det ser dog sort ud, selv om sejren mod Minnesota kom i land søndag.

Med 12 point op til slutspilspladserne og kun seks kampe igen skal der mirakler til, hvis ikke Detroit må se slutspillet i fjernsynet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx