Af Ritzau - 23/10-16 18:15

Dansk golfpensionist misser uventet triumf i PortugalDansk golfpensionist misser uventet triumf i Portugal

Anders Hansen var i spidsen for Portugal Masters godt halvvejs på sidste runde, men sluttede på tredjepladsen.

Den danske golfspiller Anders Hansen missede søndag eftermiddag den helt store triumf ved European Tour-turneringen Portugal Masters.

Inden sidste runde lå han på en delt førsteplads, og efter 11 huller søndag var han alene i føring, men det hele sluttede med en delt tredjeplads for den danske golfpensionist.

For et år siden indstillede Anders Hansen en lang golfkarriere ved netop Portugal Masters, men alligevel er den 46-årige dansker igen i år tilmeldt den portugisiske European Tour-turnering.

Anders Hansen gik søndagens runde i tre slag under par og sluttede samlet i 21 slag under par.

Det var to slag dårligere end ireren Padraig Harrington, der vandt turneringen. Nummer to blev Andy Sullivan fra England, et slag dårligere. Begge gik søndagens runde i seks slag under par.

Hansen kom i vinderposition søndag, da han præsterede birdies på fjerde, femte og sjette hul, men det blev ikke til flere birdies for danskeren, som dermed måtte give slip på førstepladsen.

I første omgang sneg Padraig Harrington sig forbi efter at have lavet birdies på 11., 12., og 14. hul. På 17. hul gjorde Andy Sullivan fra England det samme.

Anders Hansen delte tredjepladsen med finnen Mikko Korhonen. Netop de to spillere var i delt føring inden sidste runde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx