Af Ritzau - 24/09-16 18:27

Suveræne FC København: Fokuserer kun på os selvSuveræne FC København: Fokuserer kun på os selv

FCK topper Superligaen, men for Løverne er fokus på egne præstationer vigtigere end stillingen netop nu.

FC København buldrer afsted i toppen af Alka Superligaen. De forsvarende mestre er efter 11 spillerunder ubesejret, og der er seks point ned til Randers FC på andenpladsen efter 2-0-sejren over AGF.

Netop tabellen er dog ikke noget, midtbanemotoren William Kvist skuler til på nuværende tidspunkt i sæsonen.

- Jeg kigger på stillingen til jul, for der er stadig så lang tid igen af sæsonen, især nu hvor slutspillet er kommet med. Så tabellen er lige nu ragende ligegyldig for os, siger William Kvist.

- Vi ved gennem så mange år, at hvis vi gør vores ting ordentligt og fokuserer på os selv, så ender vi for det meste med at vinde ligaen.

FC København skal i øjeblikket dele kræfterne mellem Alka Superligaen og Champions League, men med en bred trup har mestrene klaret den udfordring problemfrit indtil videre.

- Hvis vi har et stort forspring til vinter, vil jeg gerne se dem, der kan indhente os, siger Kvist.

- Vi har en hårdere belastning hen over efteråret, så der er større sandsynlighed for, at de andre hold kan gøre noget mod os nu, end der er i foråret, hvor vi måske ikke spiller europæisk.

Lørdag slog FC København AGF i en kamp, der blev afgjort af indskifterne Federico Santander og Kasper Kusk i anden halvleg.

- Det var en normal kamp for FC København på hjemmebane. Chancerne blev større og større, og til slut kom målene så, siger Ståle Solbakken.

- Det var ikke så overraskende, at det var de friske spillere, der kom ind, som afgjorde det. Det giver muligheder at have så stærk en bænk.

Uden nederlag i Superligaen i denne sæson virker FC København nærmest uovervindelig, men sådan ser Solbakken det ikke.

- Nej, sådan ser jeg det ikke. Randers havde os på krogen i en halv time senest, men vi føler os stærke, siger træneren.

Randers førte i onsdags 2-1 mod FC København, men Solbakkens tropper fik 2-2 på et sent mål.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx