Af Ritzau - 29/10-16 19:04

Lyngby-træner efter 0-2: Har været med i 13 af 15 kampeLyngby-træner efter 0-2: Har været med i 13 af 15 kampe

David Nielsen mener, at hans hold har været med i 13 af 15 kampe i Superligaen. Mod Randers var man ikke med.

Lørdag satte Randers en brat stopper for Lyngbys flotte stime i Alka Superligaen, da kronjyderne på oprykkernes bane vandt med 2-0.

Dermed sluttede en stime på seks kampe uden nederlag for Lyngby, der ikke havde meget at byde ind med i opgøret.

- Vi har nu spillet 15 kampe, og vi har været med i de 13. Vi var ikke med i den første, hvor vi tabte til FC København, og vi var ikke med mod Randers, siger træner David Nielsen.

Den vurdering er Thomas Sørensen, der mod Randers bar anførerbindet, enig i.

- Vi satte selv Randers i gang, da vi forærede dem et mål. Det betød, at vi skulle op og jage, og da de så scorede igen tidligt i anden halvleg, virkede det til, at de havde mere energi end os, siger Sørensen.

- Heldigvis er det ikke ret mange gange, det er sket, at vi ikke har været med i en kamp. Men da dommeren fløjtede af, følte jeg, at Randers lige havde haft fem procent mere end os at give.

- Jeg ved ikke, om man skal acceptere, at det var sådan, men man kan i hvert fald konstatere det. Så kan vi bare håbe, at det først sker om 13 kampe igen, siger forsvarsspilleren.

Midtbanespilleren Martin Ørnskov er klar over, at Lyngby ikke ramte niveau mod kronjyderne, men han tilskriver også Randers' kvaliteter en del af årsagen.

- Randers fik lagt et tungt fysisk pres på os, og de var gode til at lukke os ned. De spillede godt og klogt, og vi spillede ikke, som vi gerne ville, siger Ørnskov.

- Det var en af de få kampe, hvor vi ikke ramte det niveau, vi gerne ville. Men vi mødte også et godt hold, det må man også tage med i ligningen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx