Af Ritzau - 22/03-16 08:02

Stewardesse flygter fra lufthavn - og 30 kilo kokainStewardesse flygter fra lufthavn - og 30 kilo kokain

Kabinemedarbejder stak af fra stikprøvekontrol, før hendes bagage blev tjekket i lufthavnen i Los Angeles.

storybild

Dette er et arkivfoto. (Billede: Polfoto/ARKIVFOTO)

En kabinemedarbejder fra et luftfartsselskab valgte at stikke af fra lufthavnen i Los Angeles, da toldere i en stikprøvekontrol ønskede at tjekke hendes bagage.

I håndbagagen gemte der sig 30 kilo kokain, men da det store parti narko blev fundet, var stewardessen forsvundet, oplyser en talsmand for det amerikanske narkobekæmpelsesagentur, DEA, mandag.

Fuld og pervers mand får fly til at nødlande
Fuld og pervers mand får fly til at nødlande

Kvinden, der fredag mødte på arbejde i terminalen i den internationale lufthavn i Los Angeles, efterlod sine ejendele, da hun ved et tilfælde blev trukket til side i en kontrol, og forsvandt derefter til fods, oplyser Timothy Massino fra DEA.

På grund af den igangværende efterforskning afviser han at kommentere sagen yderligere.

Besætningsmedlemmers bagage bliver normalt ikke kontrolleret, oplyser politiet i den californiske storlufthavn til ABC News.

Stewardesse fyret for betalt mile-high sex - så meget har hun tjent
Stewardesse fyret for betalt mile-high sex - så meget har hun tjent

Men hændelsen tydeliggør, hvorfor lufthavnen er nødt til at tjekke alle passagerer og ansatte i lufthavnen eller hos flyselskaberne, lyder det fra lufthavnspolitiets organisation.

- Passagerer kan udgøre en trussel, men det kan ansatte i lufthavnen, der snyder systemet vel vidende, at de ikke bliver kontrolleret, også, hedder det i en skriftlig erklæring fra lederen af Los Angeles Airport Peace Officers Association ifølge ABC News.

En politikilde oplyser ifølge nyhedsbureauet Reuters, at den kvindelige kabineansatte er identificeret, men mandag aften lokal tid var det endnu ikke lykkedes at pågribe hende.

Medie: Stewardesser tjener 10.000 om måneden hos Ryanair
Medie: Stewardesser tjener 10.000 om måneden hos Ryanair

Myndighederne har ikke oplyst navnet på det flyselskab, hun arbejder for, eller hendes nationalitet. Det vides heller ikke, hvilken flyvning hun skulle arbejde på.

NBC News skriver på sin hjemmeside, at kvinden løb fra terminalen efter at have ført en "nervøs" telefonsamtale på et sprog, der ikke blev genkendt af lufthavnens sikkerhedsfolk. Angiveligt efterlod hun sig skyndingen et par designersko, hvorefter hun tog flugten via en rulletrappe.

Muslimsk kvinde diskrimineret på fly: 'Du skal holde din kæft!'
Muslimsk kvinde diskrimineret på fly: 'Du skal holde din kæft!'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx