Af Ritzau - 12/11-16 17:01

Team Esbjerg kollapsede i anden halvleg mod KrimTeam Esbjerg kollapsede i anden halvleg mod Krim

Esbjerg tabte lørdag 22-27 til Krim, og det ser nu svært ud for danskerne i Champions League-gruppen.

Håndboldkvinderne fra Team Esbjerg tabte lørdag 22-27 til Krim Ljubljana, som nu har lagt sig i spidsen i Champions League-gruppen med seks point.

Det blev esbjergensernes tredje nederlag på stribe i Champions League, da de i de seneste to kampe i turneringen har tabt til Larvik.

Inden kampen havde alle fire hold i gruppen fire point, så det var en vigtig sejr, der blev kæmpet om i den tætte gruppe.

Første halvleg af kampen, der blev spillet i den slovenske hovedstad Ljubljana, var også tæt. Begge hold fulgtes ad, og ved pausen var stillingen 13-13.

Esbjergenserne havde mere end svært ved at få bolden i nettet i anden halvleg, men det havde slovenerne til gengæld ikke, og efter halvlegens første kvarter førte værterne med 23-17.

Den føring satte Krim ikke over styr, og da dommeren fløjtede kampen af, stod der 27-22 til slovenerne. Det betyder, at Krim nu er videre fra gruppespillet, hvor de tre bedste af gruppens fire hold går videre.

De danske mestre skal nu have en sejr i gruppespillets sidste kamp mod svenske Sävehof, som spilles næste søndag, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme videre fra gruppen.

Taber danskerne også den kamp, så er de definitivt ude af Champions League.

Sävehof møder søndag Larvik i den anden kamp i Esbjergs gruppe.

Det gik bedre for Esbjergs ligarivaler fra FC Midtjylland, der på hjemmebanen i Ikast besejrede ungarske Györ med 27-23.

Dermed er midtjyderne sikret en af de tre øverste placeringer i deres Champions League-gruppe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx