Af Ritzau - 11/05-16 23:24

26-årig kvinde er død efter soloulykke ved København26-årig kvinde er død efter soloulykke ved København

En kvinde er onsdag erklæret død efter en ulykke på Køge Bugt Motorvejen, som skete søndag.

En soloulykke på Køge Bugt Motorvejen søndag morgen har kostet en 26-årig kvinde livet. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi over for TV2.

- Jeg kan bekræfte, at kvinden blev erklæret død klokken 19.11 i dag, siger vagtchef Henrik Andreasen onsdag aften til TV2.

Kvinden blev slynget ud af sin bil, da hun kom kørende i et sving på en afkørsel fra motorvejen til motorring 3 mod Helsingør.

Udover den 26-årige kvinde, der førte bilen, var der en anden kvinde og en mand i bilen. Ifølge politiet havde føreren ikke sele på ved ulykken, og hun blev slynget ud gennem forruden.

Efterfølgende blev den 26-årige kvinde lagt i kunstigt koma på Rigshospitalet. Bilens øvrige passagerer kom ikke alvorligt til skade.

Ifølge politiet "fejlbedømte" bilens fører formentligt vognbanerne inden ulykken.

På et sted hvor vejen deler sig, valgte hun tilsyneladende i sidste øjeblik at køre fra for at komme op på motorring 3 mod Helsingør. Politiet mener, at hun på grund af for høj fart mistede kontrollen, så bilen forulykkede i den snegleformede tilkørsel.

- Det virker, som om hun besluttede sig i sidste øjeblik og så havde for stor fart på, sagde vagtchef Jens Møller ved Københavns Vesteegns Politi søndag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx