Af Ritzau - 28/05-16 17:25; Opdateret: 28/05-16 19:42

Politiet søger vidner til groft overfald i DyrehavenPolitiet søger vidner til groft overfald i Dyrehaven

Mand fundet bevidstløs i Dyrehaven efter at have været udsat for grov vold.

storybild

Nordsjællands Politi efterforsker en sag om grov vold mod en mand i begyndelsen af 40'erne. Overfaldet fandt sted natten til torsdag i et område af Dyrehaven i Nordsjælland. (Billede: Free/Colorbox.dk)

Nordsjællands Politi søger vidner til et groft overfald natten til torsdag på en mand i Dyrehaven i Nordsjælland.

En forbipasserende slog alarm til politiet, da vedkommende fandt manden, som er i begyndelsen af 40'erne, bevidstløs med svære skader på hovedet.

- Vi har endnu ikke kunnet afhøre den forurettede person, men vi er stærkt interesseret i at høre fra personer, der kan have set noget mistænkeligt, siger Henrik Gunst, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Nordsjællands Politi.

Politiet håber, at gæster, der var til premieren på et teaterstykke i Ulvedalene i Dyrehaven samme aften, muligvis kan have set noget.

Manden blev fundet inden for den røde port ved Fortunvej i Dyrehaven, og der blev slået alarm til politiet klokken cirka 01.25.

Ifølge Henrik Gunst er offerets tilstand stabil, og man håber at kunne afhøre ham, når han er kommet lidt mere til hægterne.

Ifølge eb.dk og tv2.dk er den forurettede mand medlem af Hells Angels. Den oplysning vil Henrik Gunst dog hverken be- eller afkræfte over for Ritzau.

Politiet kan kontaktes med oplysninger i sagen på telefon 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx