Af Ritzau - 28/09-16 08:24

Avis: Otte Premier League-managers modtog bestikkelseAvis: Otte Premier League-managers modtog bestikkelse

Avisen The Daily Telegraph beskylder otte managers for at have modtaget bestikkelse ved spillerhandler.

Fodboldskandalerne ruller for alvor i England.

Den engelske avis The Daily Telegraph anklager sent tirsdag otte nuværende og tidligere Premier League-managers for at have modtaget bestikkelse i forbindelse med spillerhandler.

Det sker kun godt et døgn efter, at samme avis bragte belastende videomateriale af Englands landstræner, Sam Allardyce, der af samme årsag blev fyret tirsdag aften.

Tirsdag publicerede The Daily Telegraph nye afsløringer. Avisen har filmet tre fodboldagenter, der diskuterer korruption og ulovlige udbetalinger i international fodbold.

Ifølge avisen er otte Premier League-managers samt to managers fra den næstbedste engelske række, Championship, også involveret.

I de skjulte optagelser fortæller den italienske fodboldagent Giuseppe Pagliari, at han har åbnet bankkonti i Schweiz for flere managers, og han brugte mellemhandlere til at dække over de ulovlige udbetalinger.

En anden fodboldagent Dax Price hævder, at en manager sikrede sine spillere højere løn - mod at han selv fik en månedlig andel af deres lønudbetaling.

Avisen har ikke offentliggjort nogle navne på managers, men skriver, at de tre fodboldagenter nævner mange af de samme manager-navne.

The Daily Telegraph har nu udleveret udskrifter af materialet til Det Engelske Fodboldforbund (FA) samt britisk politi.

FA kom også på overarbejde tirsdag, efter avisen med skjult kamera afslørede Sam Allardyce i at have opfordret til brud på transferreglerne hos FA.

På videoen rådgiver Allardyce tre journalister, der udgiver sig for at være forretningsmænd, i, hvordan de kan omgå FA's regler om, at en spiller ikke må være ejet af en tredjepart.

På videoen, der blev optaget i august, gør den nu fyrede landstræner sig også bemærket med flere andre uheldige udtalelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx