Af Ritzau - 05/05-16 09:08

Ronaldo vil beholde lydhør Zidane som trænerRonaldo vil beholde lydhør Zidane som træner

Cristiano Ronaldo er begejstret for Zinedine Zidane som træner og appellerer til, at ledelsen beholder Zidane.

Onsdag aften spillede Real Madrid sig i Champions League-finalen med en samlet 1-0-sejr over Manchester City i en sæson, som ved årsskiftet lignede en sæson til glemmebogen for den spanske storklub.

Under den nyligt ansatte cheftræner Rafael Benitez skrantede holdet. Spillet var kedeligt, resultaterne udeblev, og det spanske mesterskab gled længere og længere væk.

Den garvede træner blev fyret, og ind kom legenden Zinedine Zidane, som dog kun havde erfaring som assistent og træner for reserveholdet. Men Zidane har efterladt et solidt indtryk - især hos Cristiano Ronaldo.

- Zidane gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg beundrer ham som træner og person, og jeg håber, han får lov til at blive i jobbet, siger den portugisiske stjerne ifølge AFP.

Ud over at have ført holdet i Champions League-finalen har Zidane også bragt Real Madrid ind i den spanske titelkamp igen, hvor holdet kun er et enkelt point efter FC Barcelona og Atlético Madrid.

I 24 kampe i spidsen for Real Madrid har Zidane hentet 19 sejre, og han har haft spillernes opbakning fra start.

- Vi har hele tiden været bag Zidane, fordi han er en ydmyg person, som gerne lytter, og det gør altid tingene lettere, lyder det fra Cristiano Ronaldo.

Real Madrid møder i weekenden Valencia på hjemmebane i ligaen, mens Champions League-finalen bliver et opgør mod Atlético Madrid 28. maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx