Af Ritzau - 06/12-16 11:44; Opdateret: 06/12-16 12:01

AGF ophøjer chefscout til ny sportschefAGF ophøjer chefscout til ny sportschef

Sportschef Jens Andersson ønskede ikke at forlænge med AGF, der giver jobbet til Peter Christiansen.

Peter Christiansen bliver ny sportschef i fodboldklubben AGF i stedet for Jens Andersson.

Den hidtidige chefscout Peter Christiansen, bedre kendt som PC, overtager jobbet øjeblikkeligt fra svenske Andersson, der ikke har ønsket at forlænge med den aarhusianske klub.

Jens Andersson havde kontraktudløb til november næste år, men AGF har fundet det mest hensigtsmæssigt at skifte ud på posten nu.

AGF-formand Lars Fournais ville gerne have beholdt Jens Andersson i jobbet.

- Vi havde gerne set, at samarbejdet med Jens var fortsat, men vi har også respekt for den velovervejede beslutning, han har truffet, siger Fournais til klubbens hjemmeside.

- Det seneste år har han kørt et tæt parløb med PC, og derfor glæder det mig også, at PC har sagt ja til at overtage ansvaret og føre den kurs videre, som vi sammen med Jens har udstukket, siger formanden.

Direktør Jacob Nielsen tilføjer, at Andersson har tilført AGF den ønskede professionalisme og struktur, som klubben gik efter, da svenskeren blev ansat for godt to år siden.

Jens Andersson fortæller, at det har været svært at nå frem til sin konklusion.

- Efter at have gjort det hele op er jeg dog kommet frem til, at jeg ikke ønsker at forlænge min aftale, siger svenskeren til AGF's hjemmeside.

- Derfor er det også den bedste løsning for alle parter, at jeg allerede nu overlader roret til PC, som jeg har haft et fremragende samarbejde med, og som ved, hvad det kræver at videreføre klubbens sportslige strategi.

Afløseren Peter Christiansen ærgrer sig over svenskerens beslutning.

- Ideelt set havde vi fortsat det tætte parløb, vi har kørt det seneste år. Men når situationen nu er, som den er, er jeg naturligvis parat til at løfte opgaven som sportschef, siger Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Jens Andersson vil bistå den nyudnævnte sportschef i vinterens transfervindue.

Efter 20 spillerunder af sæsonen har AGF 23 point. Aarhus-klubben har seks point op til top-seks og får dermed svært ved at nå videre blandt de seks hold, der får adgang til medaljeslutspillet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx