Af Ritzau - 18/08-16 21:58

Brøndby bliver trynet i Grækenland efter to røde kortBrøndby bliver trynet i Grækenland efter to røde kort

Med to mænd i undertal tabte Brøndby 0-3 til græske Panathinaikos i Athen i Europa League-kvalifikationen.

Med to røde kort imod sig var græske Panathinaikos en for stor mundfuld for Brøndby, der torsdag aften tabte 0-3 på udebane i første kamp om videre avancement til Europa Leagues gruppespil.

Det er svært endeligt at konkludere, at der var klasser til forskel, for allerede efter en halv times spil fik Svenn Crone sin anden advarsel efter et lidt kluntet frispark.

Forinden var Brøndby faktisk tæt på at bringe sig foran, da en Panathinaikos-spiller headede bolden ind på egen overligger ved et Brøndby-frispark.

Men få minutter før pausefløjtet gik den ikke længere for et hårdtpresset Brøndby-hold.

Brøndbys forsvar var uopmærksomt, og så endte et flot indlæg hos Marcus Berg, der snedigt lobbede den over Frederik Rønnow, som var kommet for langt ud af sit mål.

Det gik fra slemt til værre fem minutter inde i anden halvleg. Offensivspilleren Víctor Ibarbo snød først indskiftede Jesper Juelsgård, inden Frederik Rønnow nedlagde Panathinaikos-spilleren.

Der blev dømt straffe, og Frederik Rønnow fik vist et rødt kort. Christian Daniel Ledesma scorede sikkert på Mads Toppel.

Herefter var kampen et langt angreb ned mod Mads Toppels mål, og den håndfuld Brøndby-tilhængere, der havde taget turen til den græske hovedstad, så ni Brøndby-spillere, der løb deres lunger ud og heroisk kæmpede for hinanden.

Det var alligevel en umulig opgave at holde Panathinaikos fra yderligere scoringer. Omkring ti minutter før tid fik Marcus Berg en fin bold i dybden, og han kunne nemt sende en flad afslutning forbi Mads Toppel.

Brøndby kommer på en meget svær opgave, når der er returopgør om præcis en uge på Brøndby Stadion.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx