Af Ritzau - 14/12-16 20:25

Medie: Aktionærer takker ja til salg af Lyngby BoldklubMedie: Aktionærer takker ja til salg af Lyngby Boldklub

Et stort antal af Lyngby Boldklubs nuværende aktionærer har takket ja at sælge deres aktier til investorer.

Lyngby Boldklub er rykket endnu tættere på en overtagelse.

Onsdag aften skriver bold.dk, at et stort antal af superligaklubbens nuværende aktionærer har takket ja til et tilbud fra en gruppe interesserede investorer.

Af en skrivelse, som onsdag er sendt til Lyngbys aktionærer, fremgår det ifølge bold.dk, at foreløbig to tredjedele af aktionærerne gerne vil afhænde deres aktier.

De salgsvillige aktionærer sidder på små 91 procent af aktierne, skriver bold.dk. Tilbuddet er til kurs 1,25, hvilket betyder, at investorerne skal op med minimum 41 millioner kroner for at overtage klubben.

De sidste Lyngby-aktionærer har frem til torsdag formiddag til at beslutte sig for, om de er villige til at sælge deres aktier.

Lyngbys største aktionær, Hellerup Finans, meddelte i november, at man vil skille sig af med alle sine aktier inden for et år.

Lyngby har haft et fremragende comeback til landets bedste fodboldrække, hvor holdet ved vinterpausen indtager en femteplads.

Dermed har Lyngby-træner David Nielsens mandskab en fin chance for at booke en plads i medaljeslutspillet, der får deltagelse af ligaens seks bedste hold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Hæderskronet dansk firma har...
bt.dk
Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Danske Lisbeth løsladt i Brasilien
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx