Af Ritzau - 09/11-16 15:25

Peter Sørensen forsøger at holde fokus trods voldssagPeter Sørensen forsøger at holde fokus trods voldssag

Silkeborg-træner Peter Sørensen håber, spillerne kan adskille sagen om hustruvold og deres arbejde i klubben.

Silkeborg-træner Peter Sørensen er berørt af sigtelserne for hustruvold, men han mener samtidig, at de ikke bør forplante sig til fodboldholdet og dets præstationer i Alka Superligaen.

- Det er ikke noget, som spillerne behøver forholde sig særligt meget til.

- Jeg har orienteret dem om sagen, og jeg har også løbende orienteret dem om, at jeg er i en skilsmissesag, som er ubehagelig, og hvor der ikke bliver sparet på krudtet.

- Det har jeg været i lang tid. Siden februar faktisk, siger Peter Sørensen.

Han holdt onsdag møde med sine spillere om sagen, fordi den tog en drejning.

- Jeg orienterede mine spillere om den seneste udvikling, fordi jeg blev ringet op af politiet i går (tirsdag, red.) og blev meddelt, at de alligevel har valgt at sigte mig på trods af, de ikke har ment, der var noget at komme efter, siger Peter Sørensen.

Han er sigtet for to forhold.

Peter Sørensen siger, at politiet tidligere har vurderet anmeldelserne og afvist dem for to måneder siden, men at Statsadvokaten nu har set på dem, og det har ført til en sigtelse i to forhold.

Peter Sørensen fastholder, at han ikke har gjort noget strafbart.

Anklager Jacob Balsgaard fra Østjyllands Politi bekræfter over for Ritzau, at der er rejst sigtelse i to forhold i sagen. Han afviser dog at bidrage med yderligere detaljer på nuværende tidspunkt.

At der er rejst sigtelse, er ikke ensbetydende med, at sagen kommer i retten. Det sker kun, hvis anklagemyndigheden vurderer, at der er grundlag for at rejse tiltale i sagen.

- Bortset fra at alle nu kan læse om disse ulyksaligheder, er der ikke sket noget nyt siden februar, og jeg regner selvfølgelig med, at jeg bliver renset, for jeg har ikke gjort noget ulovligt.

- Det er en del af en ubehagelig skilsmisse, som ikke er rar at være i og som ikke er rar at se på, siger Peter Sørensen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx