Af Ritzau - 30/11-16 23:11

Brøndby-dukkert irriterer Randers-kaptajn: Det var krigBrøndby-dukkert irriterer Randers-kaptajn: Det var krig

De ærgrer sig godt og grundigt hos Randers FC, efter at holdet onsdag tabte 0-1 hjemme mod Brøndby.

Det lignede længe 0-0, da Randers onsdag aften tog imod Brøndby. Men indskiftede Christian Jakobsen afgjorde opgøret til gæsternes fordel i kampens slutfase.

Randers-anfører Mads Fenger er mere tilfreds med spillet på banen end resultatet.

- Det var en krig, hvor boldspillet ikke var i højsædet. Vi kom meget godt ud af det i første halvleg, hvor vi viste vilje og energi, men vi manglede skarpheden, og de havde heldet, siger Fenger.

Han er godt træt af det mål, som indskiftede Christian Jakobsen afgjorde kampen med i slutfasen.

- Det var et rigtigt lortemål. Og det er ekstra ærgerligt, at vi tabte, når det er Brøndby, vi ligger og kæmper med i ligaen, siger Mads Fenger.

Fenger bliver bakket op af cheftræner Olafur Kristjansson, der mener, at hjemmeholdet til en vis grad revancherede sig spillemæssigt i forhold til 1-2-nederlaget i sidste spillerunde mod AaB.

- Det var en meget lige kamp. Begge hold kom frem til chancer og havde deres perioder i kampen, så det var de små marginaler, der afgjorde det.

- Lige nu er vi skuffede over resultatet, men vi er tilfredse med indsatsen langt hen af vejen. Men det er da ærgerligt, at resultatet ikke faldt ud til vores forde, siger Olafur Kristjansson.

- Brøndby er jo et hold, der kaster mange folk frem, og vi havde snakket om, at vi skulle lege med, og forsøge at komme ud over fløjene. Men banens beskaffenhed gjorde, at man ikke havde meget tid på bolden.

- Men set på indstiling og energi, synes jeg, at vi revancherede os fra kampen i Aalborg. Jeg kan ikke klage over præstationen og indstillingen som sådan, siger Randers-træneren.

Med nederlaget er Randers FC seks point efter Brøndby og er fortsat nummer fire i Alka Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Politiet leder efter flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx