Af Ritzau - 10/03-17 19:29

Dansk mixeddouble er frustreret efter rutsjeturDansk mixeddouble er frustreret efter rutsjetur

Joachim Fischer er utilfreds med, at doublen ikke matchede kinesere i tredje sæt i All England-kvartfinale.

Først var de på vej mod et nederlag i to sæt. Så lå de i vinderposition i starten af tredje sæt, inden de alligevel tabte stort i afgørende sæt.

For den tredjeseedede danske mixeddouble, Joachim Fischer og Christinna Pedersen, blev fredagens All England-kvartfinale i badminton noget af en rutsjetur, som altså sluttede i et antiklimaks.

- Det er mega frustrerende, at vi ikke engang var tæt på i tredje sæt, for der var muligheder. Vi viste, at vi kunne matche dem i andet sæt, og vi kom også godt fra land i tredje, men det varede desværre for kort tid, siger Christinna Pedersen.

Danskerne tabte første sæt 14-21 og var derefter bagud 6-12 i andet sæt, men så vendte de billedet på hovedet.

De snuppede andet sæt 21-18 og kom foran 8-4 i afgørende sæt, men så faldt det hele fra hinanden. Fischer og Pedersen tabte derfra 17 ud af 20 bolde og sættet 11-21.

- De ændrede taktik og satte os under maksimalt pres. Samtidig servede de skarpt, så vi ikke kunne få kvalitet i returneringerne. Dermed fik de momentum i duellerne, forklarer Joachim Fischer.

- Det var dårligt, at vi ikke kunne løse det, når nu vi fik den ønskede start på tredje sæt. Men gassen gik ud af ballonen, og jeg bevægede mig for langsomt, erkender Fischer.

Han fylder 39 år senere på året og befinder sig dermed i karrierens efterår, men han har meldt ud, at han som minimum spiller hele 2017-sæsonen med Christinna Pedersen.

Om det var deres sidste All England sammen, kunne han ikke svare på.

Parret, der var finalister sidste år, mangler stadig titlen i deres imponerende titelsamling.

- Det tænker vi ikke over nu. Dette var endnu et forsøg. Vi var godt forberedte, men var ikke gode nok. Det må vi hjem og evaluere på, siger Fischer.

Christinna Pedersen er stadig med i turneringens damedouble, hvor hun sent fredag aften skal i aktion med Kamilla Rytter Juhl.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx