Af Ritzau - 10/10-16 14:56; Opdateret: 10/10-16 15:54

Hareide kræver sejr: Det er på tide at vinde igenHareide kræver sejr: Det er på tide at vinde igen

Hvis fodboldlandsholdet vil til VM i Rusland i 2018, så skal Montenegro besejres tirsdag aften i København.

storybild

Viktor Fischer, landstræner Åge Hareide og Yussuf Poulsen deltager i et pressemøde før tirsdagens opgør mod Montenegro i Parken. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Det danske fodboldlandshold skal tirsdag rejse sig fra weekendens nederlag i Polen, når Montenegro gæster København i VM-kvalifikationen.

Kravet fra landstræner Åge Hareide er en sejr, hvis Danmark skal med til slutrunden i Rusland om to år.

- Vi skal vinde vores hjemmekampe for at komme til VM, siger Hareide.

- I en kort kvalifikation med kun ti kampe er det også vigtigt at få sejre tidligt, så nu er det på tide at vinde igen, siger nordmanden.

- Vi har haft tid til at pleje skuffelsen, og nu er vi klar til kampen mod Montenegro.

Åge Hareide har på forhånd nævnt, at han overvejer at skifte ud i den danske startopstilling mod Montenegro. Spillerne har fået at vide, hvem der starter i Parken, men landstræneren holder tæt udadtil.

Angriberen Viktor Fischer kan sandsynligvis regne med genvalg, og han er lige så forhippet som Hareide på at få en sejr mod Montenegro.

- Det er meget vigtigt, at vi vinder, ellers bringer vi os selv i en situation, som i de seneste par kvalifikationer, hvor vi kommer til at løbe bagud fra start, siger Fischer.

- Vi vil hellere lægge ud med nogle sejre og få en fordel i kvalifikationen. Så undgår vi også, at der kommer et øget pres, hvor vi skal til at indhente noget.

- Men vi spiller jo for at vinde hver gang. Det gjorde vi også i Polen, så der er ikke noget, der er anderledes, siger angriberen.

Viktor Fischer minder desuden om, at de danske spillere ikke skal "glemme hvad de er gode til, bare fordi de har tabt en kamp."

Danmark åbnede VM-kvalifikationen for en måned siden med en 1-0-sejr over Armenien i København. Status efter to spillerunder er tre point.

Tirsdagens opgør mod Montenegro spilles klokken 20.45.

Mandag morgen var der solgt 19.100 billetter i forsalg til opgøret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx