Af Ritzau - 19/10-16 00:07

Cornelius fik chancen: Klasseredning af SchmeichelCornelius fik chancen: Klasseredning af Schmeichel

Kasper Schmeichel var Leicesters matchvinder på grund af pragtredning i slutfasen, mener Andreas Cornelius.

Andreas Cornelius fik i slutminutterne chancen for at sikre FC København det ene point i tirsdagens udekamp mod Leicester i Champions League.

Desværre for den store FCK-angriber hev Kasper Schmeichel en klasseredning frem og sørgede for, at Leicester vandt topkampen i gruppe G med 1-0.

- Det var en rigtig god afslutning. Jeg fik sparket hårdt ude i den ene side, og så hev han sådan en redning op. Det er flot målmandsspil.

- Det havde betydet meget for os, hvis vi havde fået et point med, siger Andreas Cornelius efter kampen.

- Jeg er ærgerlig over det lige nu, men jeg kunne ikke have gjort noget anderledes i situationen, vurderer han.

Den 23-årige FCK-angriber havde også en god chance i slutningen af første halvleg, efter at Riyad Mahrez havde bragt Leicester i front med 1-0.

Cornelius nåede højest i forbindelse med et hjørnespark og headede lige forbi stolpen.

- Det var en fin afslutning. Jeg fik headet hårdt, men den gik lige forbi. Det er små marginaler. Den kunne sagtens være gået i mål.

- Når jeg analyserer på det, så gjorde jeg det rigtige. Det er små marginaler, der gør, om den var gået i mål. Det handler ikke om dygtighed, synes jeg, når vi taler om sådan en afslutning på et hjørnespark.

- Det er alligevel mit forsøg til allersidst, der ærgrer mig mest, fordi jeg rammer målet, og Schmeichel hiver sådan en redning op, siger Cornelius.

Efter slutfløjt vekslede angriberen også et par ord med Schmeichel, som han kender fra det danske landshold.

- Han kom lige hen til mig bagefter, og så jokede vi lidt med det. Jeg gav ham en kompliment og sagde, at det var godt taget. Det var han enig i. Det var en rigtig matchvinder-redning, når man nupper sådan en, siger Cornelius.

Leicester, der om to uger gæster København, topper gruppe G med ni point. FCK og FC Porto har fire point, mens Club Brugge er sidst med nul point.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx