Af Ritzau - 18/10-16 14:56

Nicki Pedersen i bedring føler sig sikker på VM-wildcardNicki Pedersen i bedring føler sig sikker på VM-wildcard

Nicki Pedersen melder sig klar til 2017-sæsonen, hvor han forventer at blive tildelt wildcard til VM-serien.

Den danske speedwaykører Nicki Pedersen fik en grim afslutning på sæsonen, da han for en måned siden styrtede i Tjekkiet og pådrog sig en lang række brud.

Nu spirer optimismen dog igen hos fynboen. Han melder sig helt klar til 2017-sæsonen, hvor han forventer at blive tildelt et wildcard til VM-serien.

Det har han brug for, da styrtet gjorde en ende på sæsonen og fjernede den sidste mulighed for at slutte i top-otte, der giver direkte adgang til serien næste år.

- Jeg er ret sikker på, at de kigger min vej. Og så får Emil Sayfutdinov (russisk kører, red.) også et wildcard, siger Nicki Pedersen til Jydske Vestkysten.

Nicki Pedersen står godt i wildcard-billedet, blandt andet fordi han har tre VM-titler på sit cv.

Han er optimist med henblik på næste sæson, nu når han er ved at komme sig ovenpå styrtet, der resulterede i brud på fire ribben, to nakkehvirvler, et håndled samt et mindre brud i skulderen.

- Det går bedre og bedre. Den sidste uges tid har der været gode fremskridt, og på tirsdag skal jeg skannes igen, siger Nicki Pedersen.

Sæsonens sidste grandprix køres i Melbourne på lørdag. Greg Hancock ligner en verdensmester, da han inden lørdag fører VM-stillingen med 11 point ned til Jason Doyle.

Niels-Kristian Iversen ligger nummer ni som bedste dansker. Han skal i top-otte for at sikre sig en ny sæson i serien. Ellers skal også han håbe på et wildcard.

- Jeg tror også, at "Puk" (Niels-Kristian Iversen, red.) får et wildcard, hvis han ikke kører sig i top-otte. Det fortjener han, siger Nicki Pedersen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx