Af Ritzau - 27/09-16 07:51

Wozniacki i stramt program: Møder tjekke i fremmarchWozniacki i stramt program: Møder tjekke i fremmarch

Caroline Wozniacki møder tirsdag tjekken Katerina Siniakova, der har avanceret kraftigt de seneste måneder.

11 sejre i de seneste 12 kampe. Med denne fornemme statistik i ryggen går Caroline Wozniacki tirsdag på banen til sin kamp i anden runde ved WTA-turneringen i kinesiske Wuhan.

Men de mange sejre har også givet den danske tennisspiller et stramt kampprogram. Blot 30 timers pause havde hun imellem søndagens finalesejr i Tokyo og kampen i første runde i Wuhan, og på den tid skulle hun ovenikøbet rejse fra Japan til Kina.

Efter mandagens sejr over Samantha Stosur i første runde lagde Wozniacki da heller ikke skjul på, at hun kunne have brugt en pause.

- En fridag havde været rart, men jeg synes, jeg spillede godt. Jeg rider på en bølge, så forhåbentlig kan jeg blive ved med at presse mig selv og spille godt, siger Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Det bliver altså heller ikke tirsdag, at danskeren kan holde den tiltrængte fridag. Omkring klokken 11.30 dansk tid skal hun møde den fremadstormende tjekke Katerina Siniakova.

Den 20-årige brød igennem til top-100 for lidt mere end to måneder siden, men har allerede taget yderligere et stort spring, så hun nu rangerer som nummer 56 i verden. Wozniacki ligger nummer 22.

Siniakova har ligesom danskeren gang i en succesfuld periode. Ganske vist led hun et tidligt exit i sidste uge i Guangzhou, men ugen før nåede hun finalen i Tokyo International.

Tidligere på sommeren nåede hun ligeledes finalen i svenske Båstad, selv om hun måtte igennem kvalifikationsturneringen bare for at deltage.

Mødet med Wozniacki bliver karrierens første. Siniakova mangler stadig at tage en af de helt store skalpe, som det må siges at være, hvis hun slår den tidligere danske verdensetter. Særligt Wozniackis form taget i betragtning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx