Af Ritzau - 14/12-16 21:50

Danske spillere græd om kap med Klavs Bruun i EM-triumfDanske spillere græd om kap med Klavs Bruun i EM-triumf

De danske spillere spillede de sidste minutter mod Rumænien med tårer i øjnene, da sejren var hjemme.

De danske spillere havde svært ved at koncentrere sig i de afsluttende minutter af kampen mod Rumænien ved EM, da tårerne nærmest trillede ned ad kinderne på spillerne.

For på sidelinjen stod landstræner Klavs Bruun Jørgensen med glædestårer i hele ansigtet over udsigten til den semifinale, man var i færd med at spille sig i. Og det smittede af på spillerne.

- Når man fik øje på Klavs derude med halvandet minut igen, og man kunne se, at han var meget rørt, så gik det lige i hjertet på én. Det var helt fantastisk, lyder det fra anfører Stine Jørgensen.

En af dem, som også i mixedzone efter kampen havde svært ved at holde tårerne tilbage, var Anne Mette Hansen.

Hun var en af Danmarks store profiler offensivt med hele ni mål, og et kram fra Klavs Bruun Jørgensen startede et næsten utæmmeligt vandfald i hendes øjne.

- Klavs kom grædende hen til mig, da der var tre minutter igen, og det kunne jeg ikke stå for. Så jeg gik også grædende ind på banen, fortæller Anne Mette Hansen.

- Det var lidt mærkeligt, men det var der, det gik op for mig, at vi var i semifinalen.

Klavs Bruun Jørgensen er kendt som en mand med fremskudt brystkasse, men den bløde side overrasker ikke Danmarks topscorer mod Rumænien.

- Han er blød inderst inde, men det er der ikke mange, der tror. Det viser jo også bare, hvor meget det betyder for ham, siger Anne Mette Hansen.

Venstrefløjen Maria Fisker var nervøs indtil kort før tid, selv om Danmark egentlig var komfortabelt foran. Hun måtte dog også lade følelserne få frit løb i det sidste minut.

- Jeg turde ikke en gang at tro på det, da vi var foran med fem med fire minutter igen, siger Fisker.

- Men så begyndte folk at hyle, og så var det svært at koncentrere sig om noget som helst til sidst. Men det var bare så fedt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fie Laursen: Sådan snød jeg min kæreste
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Her er hundehvalpe mest nuttede
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx