Af Ritzau - 15/12-16 05:25

Pochettino roser tomålskytten Eriksens aggressivitetPochettino roser tomålskytten Eriksens aggressivitet

Tottenham-manageren glæder sig over Christian Eriksens spil i 3-0-sejren over Hull.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino var ikke overraskende en tilfreds mand, efter at det onsdag aften lykkedes at sende Hull City hjem med et nederlag på overbevisende 0-3.

Sejren blev sikret ikke mindst ved hjælp af danske Christian Eriksen, der scorede de første to mål. Han havde også en stor andel i det tredje, der blev sat ind af Victor Wanyama efter en ripost på et frispark fra Eriksens fod.

Med sejren er Tottenham stadig ubesejret på hjemmebane i Premier League.

Efter kampen roste Pochettino sine tropper. Ikke mindst Eriksen der med lidt held kunne have scoret hattrick.

- Jeg var meget tilfreds med Christian Eriksens præstation. Han var meget aggressiv i sit løb før det andet mål, siger Pochettino efter kampen.

- Jeg er meget glad på hans vegne. Han arbejder hårdt på at forbedre sig. Det er godt for os og for holdet, tilføjer manageren.

Selv om sejren til sidst så overbevisende ud, erkender Pochettino, at Hull med lidt held kunne være kommet tilbage i kampen efter Eriksens åbningsmål.

- Det var svært ved 1-0. De havde et par gode chancer for at score, og i fodbold har man nogle gange brug for held, siger argentineren.

Med nederlaget er Hull solidt placeret i bunden af den bedste engelske række. Det var holdets sjette udebanenederlag på stribe.

Manager Mike Phelan følte heller ikke, at slutresultatet var et retfærdigt billede af kampen.

- Det er svært for mig at forklare sådan et resultat, når jeg føler, at vores hold tog til Tottenham og skabte chancer. De havde den fornødne kvalitet i de afgørende situationer, siger han efter kampen.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Før CL-finale: Falsk bombetrussel...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx