Af Ritzau - 18/04-17 15:33

Eggert returnerer til landsholdet med gulddrømmeEggert returnerer til landsholdet med gulddrømme

Ansættelsen af en ny landstræner spillede ind på Anders Eggerts beslutning om et landsholdscomeback.

storybild

Anders Eggert vender i maj tilbage til håndboldlandsholdet. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Fløjspilleren Anders Eggert gør i maj comeback på det danske håndboldlandshold, og han er ikke vendt tilbage i rødt og hvidt bare for at blive genforenet med sine holdkammerater.

Målet er at vinde noget, siger Eggert, som tirsdag blev udtaget til Nikolaj Jacobsens første trup som dansk landstræner.

- Målet er at vinde. Jeg er ikke bare med for at have det sjovt. Det er et fantastisk hold, det er sjovt at være med på, men jeg kommer for at vinde, siger Anders Eggert til DR.

- Det har betydet noget, at Nikolaj er kommet til. Han er en fantastisk træner, så det glædede mig, at han blev landstræner. Han ville gerne have mig med her fra start, og det giver god mening, så det sagde jeg ja til, tilføjer han.

Eggert har ikke været inde omkring det danske landshold, siden han sidste år blev tvunget til at melde afbud til OL i august på grund af en skade. I oktober meldte han sig for træt til at deltage i den VM-slutrunde, som blev afviklet i januar.

Til sommer skifter fløjspilleren fra Flensburg-Handewitt til Skjern Håndbold.

Det giver et mindre komprimeret kampprogram og forhåbentlig mere overskud til landsholdet.

- Jeg tror på, at når jeg kommer tilbage til den danske liga, er der hul til at glæde sig til at skulle med landsholdet, siger Anders Eggert til TV2 Sport.

Håndboldlandsholdet møder Ungarn i to EM-kvalifikationskampe henholdsvis 4. maj i Budapest og 7. maj i Aarhus. Ved VM i januar var det netop Ungarn, som sendte Danmark ud af turneringen i ottendedelsfinalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Bollywoods første kvindelige...
bt.dk
Absurd målfest i Brøndby: BT uddeler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx