Af Ritzau - 15/10-16 07:21

Durmisi vil tæmme Gareth Bale og formsvage Real MadridDurmisi vil tæmme Gareth Bale og formsvage Real Madrid

Riza Durmisi får en drengedrøm opfyldt, når han lørdag aften står over for sin yndlingsklub, Real Madrid.

storybild

Riza Durmisi (til højre) har allerede stået over for Lionel Messi i Primera Division. Nu venter Gareth Bale lørdag aften. (Billede: Scanpix/Pau Barrena)

Landsholdsbacken Riza Durmisi kommer på en svær opgave lørdag aften, når han sammen med Real Betis tager imod Real Madrid i Primera Division.

Stjernen Gareth Bale bliver sandsynligvis danskerens direkte modstander i kampen, og Durmisi er forberedt på at gå hårdt til den lynhurtige waliser.

- Hvis jeg lige forestiller mig, hvordan det bliver, så skal jeg være hård over for ham, men det bliver en fin balancegang, for han er dygtig.

- Han er en hurtig spiller, men jeg er selv ret hurtig, selv om han fysisk selvfølgelig vil overmatche mig lidt, siger Riza Durmisi.

I den modsatte side spiller Cristiano Ronaldo, men han kan bytte side med Bale i løbet af kampen.

- Uanset hvad skal man være påpasselig over for de to, for de kommer med fart, selv om Ronaldo har mistet lidt af den, siger Durmisi.

Real Madrid kommer til udekampen med en usædvanlig dårlig stime. Fire kampe i træk har holdet spillet uafgjort - tre i ligaen og en gang i Champions League.

Riza Durmisi tror, at Real Betis kan volde storklubben endnu flere problemer.

- Jeg har jo prøvet at spille mod Barcelona, som var gode. Jeg forestiller mig, at Real Madrid er lige så gode, selv om de spiller lidt mere dynamisk og direkte.

- Det er helt klart omstillinger, der er deres farligste våben, og det skal vi være opmærksom på. Men jeg tror godt på, at vi kan slå dem, for vi har et godt hold, siger Durmisi.

For danskeren bliver det en speciel oplevelse at møde den klub, der har været hans favoritklub siden barns ben.

- Det bliver en drengedrøm at spille mod det hold, som jeg har holdt med, siden jeg var helt lille. Omvendt må det ikke fylde noget, for jeg går ind på banen for at vinde, lige som jeg gør til alle andre kampe, siger han.

I sidste uge mødte han halvskadet ind i landsholdslejren, men han blev klar til at spille i landsholdets to nederlag til Polen og Montenegro.

Han mærker dog stadigvæk lidt til de knæproblemer, han fik i midten af september.

- Jeg kan mærke, at der kommer nogle stød, når jeg skal sparke på mål eller lave indlæg.

- Jeg fik noget mod Montenegro (i tirsdags, red.) efter 45 sekunder, hvor det rev lidt. Men når man spiller og adrenalinen kører, tænker man ikke over sådan noget, så det skal nok gå mod Real Madrid også, siger Durmisi.

Kampen begynder lørdag aften klokken 20.45.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx