Af - 01/04-14 16:58

Engelske stripklubber håber på United-sejrEngelske stripklubber håber på United-sejr

Skandinaviske United-fans skæpper normalt godt i kassen i Manchesters stripklubber, når United spiller Champions League på Old Trafford. Derfor krydser byens strip-bosser fingre for sejr i aften.

storybild

(Billede: Polfoto)

Når Manchester United møder Bayern München i aftenens Champions League-kvartfinale, så er det ikke kun spillere og fans, der håber på et lille fodbold-mirakel.

NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag
NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag

Byens stripklub-ejere krydser også fingre for, at undertippede United kan slå Bayern München.

Så er der nemlig stadig en lille chance for at holdet vinder turneringen og får adgang til næste sæsons Champions League.

Kan du huske Robbens drømmemål på Old Trafford?
Kan du huske Robbens drømmemål på Old Trafford?

Og det vil være godt for forretningen, også i Stripklubberne.

- Vi kommer helt klart til at se en nedgang i omsætningen, hvis United ikke er i Champions League næste år, siger Mister Leslie, der er direktør i stripklubben Obsessions.

Han er ligesom sin kollega hos 'lingeri-klubben' Long Legs bange for, at en væsentlig del af kundegrundlaget vil mangle, hvis Manchester til næste år ikke længere har Uniteds Champions League-kampe på Old Trafford til at lokke udenlandske fans til byen.

United-stjernes ven dræbt - morder risikerer livstid
United-stjernes ven dræbt - morder risikerer livstid

- De udenlandske fans bruger rigtigt mange penge på restauranter, barer og stripklubber. Der er en kæmpe buzz på Champions League-dage her i byen. Vi kommer helt klart til at se en nedgang i forretningen, for vores klub har rigtigt travlt på og omkring Champions League-dage, siger han.

Især fraværet af de Skandinaviske United-fans, vil blive mærkbart, forudser han.

- United har en enorm fanskare i Skandinavien, og de bruger altid rigtigt mange penge hos os. Når de kommer ind, kan du høre kasseapparatet klikke og ringe, siger strip-direktøren, og begynder så spontant at synge 'Hey Big Spenders' i telefonen som en hilsen til de danske United-fans.

Han er med på, at det andet hold i byen, Manchester City, selvfølgelig stadig har Champions League-kampe, men det skæpper normalt slet ikke så godt i strip-kassen.

- City gør det bedre og bedre, og de har også fans, men slet ikke som United, der såvidt jeg ved, er det euroæpiske hold med den største fanskare i Skandinavien.

Så stripklub-ejerne er United-fans
?
- Absolutely! griner han.

LÆS OGSÅ: United overvinder svær start på Old Trafford

LÆS OGSÅ: City ydmyger United på Old Trafford

LÆS OGSÅ: Van Persie-skade måske Uniteds held

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx