20/09-15 19:17

United-teenager slår til i sejr over SouthamptonUnited-teenager slår til i sejr over Southampton

19-årig teenager lynede to gange for Manchester United, der vandt 3-2 i Southampton.

storybild

(Billede: Polfoto)

De sagde, han var spild af penge, da United blev købt for helt ufattelige summer: Men Anthony Martial er ved at vise, at han ER mange penge værd.

Søndag blev han for anden kamp i træk matchvinder i Premier League for Manchester United, og det fik søndag Gary Lineker til at kalde knægten for et røverkøb:


David De Gea forlænger med United i fire år
David De Gea forlænger med United i fire år

For en uge siden var den 19-årige franske angriber med til at nedlægge Liverpool, og søndag indtog han med to scoringer atter hovedrollen, da United på udebane sænkede Southampton med 3-2.

Det vakte en del undren, da United for bare tre uger siden hentede teenageren for et gigantisk millionbeløb i Monaco.

Nu tyder meget på, at manager Louis van Gaal har set rigtigt, da han angiveligt smed 370 millioner kroner for Martial.

Manchester var dog langsomme til at komme i gang på St. Marys, hvor hjemmeholdet fra start satte gæsterne under et stort tryk.

Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?
Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?

Stærke Graziano Pelle udnyttede efter et kvarter nogle store blottelser i Uniteds midterforsvar, efter at David De Gea havde reddet Sadio Manes forsøg. Returbolden endte hos Pelle, der uden problemer lagde bolden i mål til 1-0.

Bare et par minutter senere havde italieneren et skud på stolpen, da han nemt trak forbi to United-spillere og bragte sig i fri skudposition. De Gea var rasende, selv om gæsterne slap med skrækken.

10 minutter før pausen udlignede Anthony Martial til 1-1, da den 19-årige franskmand tog et skarpt træk på 180 grader tæt foran mål og elegant lagde bolden forbi hjemmeholdets keeper.

Oplægget kom fra Juan Mata, der burde være blevet dømt offside.

Umiddelbart efter pausen slog teenage-indkøbet fra Monaco til igen.

Southamptons japanske højreback, Maya Yoshida, ville lægge bolden tilbage til sin egen keeper, men Martial kom imellem og lagde elegant kuglen forbi Maarten Stekelenburg i værternes mål til 2-1.

Juan Mata øgede til 3-1 efter et United-angreb med 40-50 pasninger med Southampton-spillerne som passive tilskuere. Til sidst skød Memphis Depay på stolpen, inden Mata hamrede returbolden i mål.

I slutfasen fik Graziano Pelle reduceret til 2-3 på et hovedstød, og trods et hårdt Southampton-pres i overtiden red gæsterne stormen af.

Manchester United indtager andenpladsen i Premier League med 13 point efter seks spillerunder. Topholdet Manchester City har to point mere. Southampton ligger femtesidst med seks point.

/ritzau/


LÆS OGSÅ: United har omstridte de Gea med i Champions League-trup

LÆS OGSÅ: United renser sig selv i De Gea-sagen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx