Af Lars Sejr - 27/09-15 21:02

FC Nordsjælland-målscorer: Pressede AGF til fejlFC Nordsjælland-målscorer: Pressede AGF til fejl

Oliver Thychosen er meget tilfreds med, at FC Nordsjælland fik presset AGF til at fejle i søndagens sejr

storybild

FCNs Oliver Thychosen har scoret til 1-0 for hjemmeholdet (Billede: Lars Poulsen/POLFOTO)

FC Nordsjælland er Alka Superligaens mest formstærke hold netop nu. Søndag hentede klubben sin tredje sejr på stribe, da AGF blev sendt hjem til Aarhus med et nederlag på 0-2.

Første mål i kampen blev sat ind af Oliver Thychosen, hans første scoring i Superligaen i mere end et halvt år.

- Først og fremmest er det dejligt med tre point. I den første halve time spillede vi rigtig godt, ikke mindst formåede vi at få dem presset til at lave fejl. Og så betød de to mål i de første tyve minutter virkelig meget for kampen, siger Thychosen.

- I anden halvleg blev vi presset lidt mere tilbage. Vi ville gerne have holdt bedre fat i bolden, men vi stod distancen defensivt og burde vel også have scoret en enkelt eller to på kontra.

Ærgerlig Wieghorst: Vi har meget at lære
Ærgerlig Wieghorst: Vi har meget at lære

Træner Olafur Kristjansson vil ikke tage æren for sejren over AGF trods flere velfungerende taktiske aspekter i opgøret.

- Det er spillernes fortjeneste. Ikke mindst maskinrummet fungerede rigtig godt, så det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med, siger Kristjansson.

Sejren kom til trods for at FCN måtte undvære topscorer Bruninho, der sad ude med karantæne.

- Hvis man åbnede en avis inden kamp, så kunne man da godt være bekymret for, hvem der skulle score, for alle skrev om Bruninho. Men svaret var jo så Marcus Ingvartsen og Oliver Thychosen, siger træneren.

- Bruninho har været inde i en fantastisk stime, men det er meget glædeligt, at de to kunne tage over.

Tre sejre i streg: FCN kan også uden topscorer Bruninho
Tre sejre i streg: FCN kan også uden topscorer Bruninho

Ud over at score mål, kan FC Nordsjælland nu også holde modstanderne fra at score. Det har Farum-klubben gjort de seneste tre kampe på stribe.

- Vi arbejdede rigtig meget på forsvarsspillet op til sæsonen, men i starten af sæsonen gik det ikke så godt. Det aftryk, vi satte før sæsonen, kan man nu endelig se med de tre clean sheets på stribe, siger forsvarsspilleren Andreas Maxsø.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx