Af - 28/08-14 06:47

Wozniacki: Bare vent – bliver meget bedreWozniacki: Bare vent – bliver meget bedre

Den danske tennisspiller var naturligvis glad for sejren i anden runde af US Open, men føler langtfra hun har ramt topniveauet endnu.

Smak, smak, smak og så videre. 22 gange gik bolden, alle lagt millimeter over det 91 centimeter høje net. Det virkede som en stillingskrig, hvem turde blive ved i længst tid? Den yngre Sasnovich bukkede først under, løb til nettet og blev passeret med et følt dansk lob.

Således blev sejren grundlagt af Caroline Wozniacki ud fra en solid defensiv, hvor danskeren aldrig tillod hvidrusseren at tage initiativ, hvilket tvang Sasnovich til at chance udover egne evner.

Video: Wozniacki træner ømt punkt
Video: Wozniacki træner ømt punkt

- Jeg blev ved med at serve godt og presset hende i min serv. Hun servede helt udmærket, den var anderledes og svær at læse. For mig var det vigtigt at holde hovedet koldt, særligt når man har breaket. Det vigtigste for mig var at holde min serv, forklarede Caroline Wozniacki til metroxpress efter sejren.

Med en skadet Rybarikova i første runde og en sejr i to sæt i anden runde har Caroline Wozniacki ikke måtte slide hårdt for at komme videre til tredje runde. Det betyder dog langtfra at danskeren er tilfreds med spillet indtil videre.

Wozniacki før 2. runde-kamp: Sådan forbereder jeg mig bedst
Wozniacki før 2. runde-kamp: Sådan forbereder jeg mig bedst

- Jeg føler ikke jeg har spillet helt så godt som jeg gjorde i opvarmningsturneringerne i Montreal og Cincinnati. I Grand Slamturneringer handler det ikke altid om at stråle i de første kampe, det er ofte overlevelse. Modstanderne kan være helt ukendte, fordi der hele tiden kommer nye spillere frem på touren, hvilket kan være udfordrende at forberede sig optimalt på Derefter bliver det hurtigt toughere, hvor det handler om at være skarp og evne at steppe sit spil op, forklarer Caroline Wozniacki.

Et niveau ekstra bliver der uden tvivl brug for i tredje runde fredag, hvor modstanderen hedder Andrea Petkovic, der måtte ud i tie-break i tredje sæt inden hun onsdag havde nedkæmpet Monica Puig. Senest de to mødtes vandt Wozniacki i netop New York i 2011, og danskeren har en klar taktik til opgøret.

Sådan skal Wozniacki tryne hviderussisk komet
Sådan skal Wozniacki tryne hviderussisk komet

- Det handler om hele tiden at tage initiativ og forsøge at angribe spillet. Petkovic skal ud og røre sig, så hun ikke kan få tid til at skabe spillet, det er hun alt for god til at man må tillade, forklarer Caroline.

Opgøret mellem Caroline Wozniacki og Andrea Petkovic i tredje runde af US Open i New York spilles fredag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx