Af SØREN HANGHØJ KRISTENSEN - 11/06-17 10:40

Dansk landsholdsstjerne skal giftes med sin smukke forlovede: Det bliver fantastiskDansk landsholdsstjerne skal giftes med sin smukke forlovede: Det bliver fantastisk

Man kunne se forløsningen i ansigtet på Nicolai Jørgensen, da han bragte Danmark på 1-0 i Kasakhstan.

storybild

Æresdivisionens topscorer har ikke haft samme held i sprøjten på det danske landshold, selv om han har fået masser af chancer af landstræner Åge Hareide. Lørdagens scoring var Jørgensens blot anden i 13 betydende kampe. Den var derfor vigtig. Både for holdet og de rød-hvide VM-chancer, men så sandelig også for Feyenoord-angriberen selv.

»Det var meget forløsende for mig. Det er klart, man gerne vil gøre det så godt som muligt hver gang. Men nu er jeg, hvor jeg er, og jeg føler, jeg virkelig er klar til at bevise, hvad jeg kan på landsholdet. Nu er der ingen undskyldninger mere - jeg skal betale tilbage på Åges tillid,« siger Jørgensen, der inden scoringen midt i 1. halvleg havde brændt en direktør af de rigtig dyre.

»Det var ikke den bedste start med den chance. Der blev jeg lidt nervøs. Men jeg fik scoret, var med i en del og spillede en god kamp,« fortsætter angriberen.

Jørgensen var igen valgt på bekostning af Ajax-kometen Kasper Dolberg, der imidlertid kom ind i 2. halvleg og scorede kampens sidste mål til slutresultatet 3-1. Men Dolberg puster Jørgensen i nakken, og når landsholdet mødes igen til den afgørende kamp mod Polen 1. september, er også Andreas Cornelius med igen efter sin karantæne. Jørgensen er derfor klar over, at lørdagens mål var vigtig for landsholdsfremtiden både på kort og længere sigt.

»Selvfølgelig har jeg mærket et pres. Det er sund konkurrence, og jeg ved, jeg skal levere, når jeg spiller. Sådan er det, så det var dejligt at få scoret i dag. Det giver selvfølgelig også en masse selvtillid fremadrettet,« siger han.

Jørgensen kan nu gå på ferie med ryggen rank, men senere på sommeren skal den rankes endnu mere, når han skal giftes med kæresten Theresa Kofoed, som han mødte, da han spillede for FC København. Polterabenderne er allerede overstået, og nu gælder det snart den store ceremoni.

Golden hour in beautiful Copenhagen with my love 💛💛

Et opslag delt af Theresa Kofoed (@theresakofoed) den


CHAMPIONS!!!!!!! SO PROUD OF MY HERO 🏆🏆🏆🏆 @feyenoord.rotterdam 🔴⚪️🔴⚪️

Et opslag delt af Theresa Kofoed (@theresakofoed) den


»Det bliver fantastisk. Nu har jeg lige en uges pause, som jeg kan nyde med fruen. Så skal vi giftes, og så skal vi på bryllupsrejse. Det ser jeg rigtig meget frem til,« slutter Jørgensen, der har udset sig Seychellerne som bryllupsrejsens destination.

Laaaangt fra Kasakhstan.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx