13/09-14 09:12

FCM-chef håber på permanent aftale med lejesvendeFCM-chef håber på permanent aftale med lejesvende

Claus Steinlein satser på, at lejesvendene Marco Urena og Kristoffer Olsson ender som permanente FCM-spillere.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC Midtjylland hentede i slutningen af sommerens transfervindue Kristoffer Olsson og Marco Urena på lejeaftaler, som begge løber til årsskiftet.

Klubbens sportschef afviser, at der er tale om kortsigtede løsninger, da han håber, at begge lejesvende kan tilknyttes klubben permanent.

To gange Larsen på tavlen: FCM kører Esbjerg over
To gange Larsen på tavlen: FCM kører Esbjerg over

- De to lejemål er langsigtede, og jeg håber på, det bliver permanente aftaler. Det er ikke bare meningen, at de skal hjælpe os de kommende par måneder, men det er forhåbentligt blot starten på vores samarbejde med begge spillere, siger Claus Steinlein.

Begge spillere fik debut fredag, da FC Midtjylland slog OB 3-2. Især Marco Urena gjorde en forskel, da han fremtvang et afgørende straffespark.

- Vi hentede Marco Urena, fordi vi har måttet erkende, at vi ikke selv har kunne udvikle en hurtig angriber, som søger i dybden og kan ligge inde i boksen. Jeg håber, at han er svaret på det, vi har søgt, siger sportsdirektøren.

Uskarpe FCM var bedst og tabte
Uskarpe FCM var bedst og tabte

FC Midtjylland blev hårdt ramt af skader, da vinduet stadig var åbent. Derfor var der flere overvejelser i den sportslige ledelse om at hente nye spillere ind.

- Vi overvejede flere ting, men valgte at forsøge at holde fast i vores dna, hvor vi giver de unge spillere chancen. Andre Rømer har for eksempel gjort det fremragende på backen som erstatning for Kristian Bak, siger Steinlein.

I transfervinduet proklamerede Sylvester Igboun offentligt, at han ville til en større klub, hvilket ikke skete. Flere har spekuleret i, om det manglende salg har påvirket Igbouns præstationer, men nigerianeren gav i går svar på tiltale, da han scorede hattrick.

- Igboun viste, at han har et kæmpe hjerte for FC Midtjylland. Han har naturligvis været skuffet over, at han ikke blev solgt, som han havde håbet på, men han er en god dreng, og det beviste hans hattrick også, siger Steinlein.

Sportsdirektøren afslører, at der aldrig kom konkrete tilbud på Sylvester Igboun i sommerens transfervindue.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx