Af - 10/09-13 10:05

Superligatrænere: Her er dine problemer, OlsenSuperligatrænere: Her er dine problemer, Olsen

Landsholdet møder i aften Armenien på udebane, hvor tre point er essentielle for VM-drømmene. Tre superligatrænere giver deres bud på, hvad landsholdet mangler for at spille bedre.

storybild

Ove Pedersen, Glen Riddersholm og Niels Frederiksen sætter ord på landsholdets udfordringer. (Billede: Polfoto)Ove Pedersen, cheftræner i FC Vestsjælland

- Det er ene og alene på det mentale plan. De her spillere er klart gode nok til at skulle slå Armenien, så jeg mener, at det handler om, at det mentale bør løsnes op.

- Jeg tror, at spillerne ikke er frigjorte nok. De er fastlåste. Det er klart, at den måde landsholdet har valgt at spille på, hvis ikke det lykkes kommer man til at se dumme ud, for der er ikke mange andre ting at overbevise med.

- Den måde, landsholdet spiller på, er de svære ting, de gør. Derfor er det ekstra svært at få gang i landsholdet, fordi hvis du har problemer, er det allersværeste svært at få til at lykkes.

LÆS OGSÅ: Olsen rydder op: Så mange smides af holdet

Glen Riddersholm, cheftræner FC Midtjylland

- Vi har et klart defineret koncept, som giver spillerne tryghed i form af, hvad de skal gøre helt præcist på banen. Samtidig har vi med de unges indtog fået nogle spillere ind, der har tavlen renset for de dårligdomme, der følger landsholdet. De kan lægge en enorm energi og samtidig har de nogle erfarne at læne sig opad.


- Jeg synes også, at det er en styrke, at vi har en landstræner, der ikke vakler, og som er helt fast i troen på sit koncept, og som ikke viger fra det ydre pres, der hviler på holdet i øjeblikket.

- Det vi så jagter lige nu er, at tingene spiller sammen på samme tid, så alle gør hinanden gode på samme tid.

LÆS OGSÅ: Selvmål reddede Danmark

Niels Frederiksen, cheftræner Esbjerg fB

- De kommer til at spille lidt for langsomt og lader sig blive lullet lidt i søvn, og det er ligesom, at der mangler de der temposkift og eksplosioner i det, de laver.

- Jeg tror på, at Martin Braithwaite kan hjælpe dem et stykke af vejen, fordi det er noget af det, han kan. Fart i stængerne, fremadrettet spil, gennembruddet på den sidste tredjedel, sætte en direkte modstander af.


- I Esbjerg kigger vi altid efter de hurtige spillere. Om det så er backerne, kanterne eller angriberne, men så er der måske nogle af vores spillere, der mangler lidt i boldomgangen. Landsholdet har mange boldfaste spillere, men mangler måske lidt eksplosionen på den sidste tredjedel.

LÆS OGSÅ: Krohn-Dehli: Selvfølgelig er vi et bedre fodboldhold

LÆS OGSÅ: Olsen rydder op: Så mange smides af holdet

LÆS OGSÅ: Selvmål reddede Danmark

LÆS OGSÅ: Krohn-Dehli: Selvfølgelig er vi et bedre fodboldhold

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx