Af Ritzau - 12/09-16 15:26; Opdateret: 12/09-16 17:00

Brøndby henter klubløs sydkoreaner på kort kontraktBrøndby henter klubløs sydkoreaner på kort kontrakt

Alka Superligaens førende mandskab har sikret sig Suk-Young Yun på en aftale frem til årsskiftet.

storybild

Suk-Young Yun, der her ses i aktion for Sydkorea, skal spille i Brøndby frem til årsskiftet. (Billede: Reuters/Leonhard Foeger)

Fodboldklubben Brøndby har hentet endnu en forstærkning til den trup, der efter otte runder har placeret sig på toppen af Alka Superligaen.

Brøndby meddeler, at klubben har skrevet kontrakt med den klubløse venstre back Suk-Young Yun, der var med Sydkorea til VM i Brasilien for to år siden.

Kontrakten er foreløbig af meget kort varighed, eftersom den kun løber frem til nytår.

26-årige Suk-Young Yun var senest på kontrakt i engelske Queens Park Rangers, som han har spillet 23 Premier League-kampe for.

Brøndby har trods succesen i Superligaen været udfordret på pladsen som venstre back.

- Yun er venstreback og kan hjælpe os i den kabale, hvor vi har for få spillere. Ikke at vi er utilfredse med dem, vi har, for vi har ydet godt på banen, men vi er lidt sårbare, og derfor er vi glade for at føje Yun til truppen, siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, ifølge klubbens hjemmeside.

Patrick Da Silva blev skadet, og Jesper Juelsgård indgik ikke i planerne hos Brøndbys nye cheftræner, Alexander Zorniger, så han blev solgt til AGF.

Pladsen på venstre back er ikke mindst blevet udfyldt af unge Svenn Crone, der er højrebenet.

Suk-Young Yun fik fuld spilletid i alle Sydkoreas kampe under VM for to år siden, hvor landet blev slået ud efter det indledende gruppespil.

To år forinden var han med til at sikre Sydkorea bronze ved OL i London. Også her fik han fuld spilletid i samtlige kampe.

Brøndby topper Superligaen med 18 point for otte kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx