Krise i klubben - derfor er Mikkel god på landsholdetKrise i klubben - derfor er Mikkel god på landsholdet

Mikkel Hansen oplever en anderledes succes på det danske landshold end for sit franske klubhold. Det skyldes måden, holdene spiller på, mener stjernebacken og Ulrik Wilbek.

storybild

Mikkel Hansen fungerer bedre på landsholdet end i sin klub. Læs hvorfor. (Billede: Polfoto/Dresling Jens)

Efter mandagens sejr over Ungarn i Herning ved EM udtalte Mikkel Hansens holdkammerat Gabor Csaszar, at det er en anden udgave af den hårdtskydende dansker, han ser på landsholdet end hjemme i Paris SG.

Mikkel Hansen-kollega: Han er anderledes på landsholdet
Mikkel Hansen-kollega: Han er anderledes på landsholdet

Hansen selv bliver lettere irriteret, da metroxpress åbner diskussionen, og 'er det ikke lidt underligt at stå og snakke om Paris her, når jeg er til EM?' spørger han.

Men lidt åbner Danmarks 26-årige EM-topscorer sig alligevel.

- Der er ingen tvivl om, at vi spiller anderledes, og at vi spiller væsentlig hurtigere her. Så det kan jeg vel kun give ham ret i, siger Mikkel Hansen.

Paris SG har haft et humpende efterår, hvor det stjernespækkede hold ikke helt har kunnet leve op til det gigantiske potentiale.

Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind
Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind

- Paris spiller dårligt og uden tempo. Det er ikke godt for Mikkel Hansen. Han er en helt anden spiller, når der spilles med tempo. Men det kræver nogle holdkammerater, der er i stand til at spille hurtigt, og de har spillet forfærdeligt. Hele Paris' hold har floppet, siger TV3 Sports ekspert Peter Bruun Jørgensen, der følger fransk håndbold.

Men det er ikke, fordi Hansens landstræner direkte tilpasser spillet til sin største stjerne i marken, at han fungerer i den rød-hvide.

- Jeg tænker bare, at vi spiller hurtigt på det her hold. Hvordan de spiller i Paris, vil jeg dybest set ikke blande mig i. Vi spiller hurtigt her, og det kan Mikkel godt lide, siger Ulrik Wilbek.

Playmakerprofils EM er slut - før det startede
Playmakerprofils EM er slut - før det startede

Mikkel Hansen:

- Når man spiller hurtigt, kommer det mig til gode her. Det er selvfølgelig en god ting. Omvendt er der i Paris nogle andre spillere, der måske ikke er lige så hurtige, som dem jeg spiller med her, men bedre kan lide at spille lidt langsommere for så at eksplodere.

LÆS OGSÅ: Ungarn-træner: Danmark favoritter til finalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx