Af Lars Sejr - 05/09-15 18:41

Agger og Kjær sparet inden Armenien-kampenAgger og Kjær sparet inden Armenien-kampen

Daniel Agger og Simon Kjær blev sparet ved lørdagens træning i Armenien, men Morten Olsen regner med begge.

storybild

Daniel Agger og Simon Kjær var med til at holde nullet for Danmark i fredagens kamp mod Albanien. (Billede: Polfoto)

Simon Kjær havde smerter i knæet efter fredagens 0-0-kamp mod Armenien, men den danske landsholdsstopper er lørdag rejst med til Jerevan i Armenien.

Ved lørdagens træning blev Kjær sparet og behandlet hjemme på spillerhotellet, hvor også Daniel Agger fik lov til at restituere.

Landstræner Morten Olsen forventer, at begge nøglespillere bliver klar til mandagens EM-kvalifikationskamp mod Armenien.

- Simon Kjær har fået en lille smule ro, og de er blevet hjemme på hotellet. Men som jeg ser det, burde det ikke være noget problem, siger Olsen.

Han skal bruge de næste dage på at finde ud af, hvem han skal satse på.

- Vi kan vælge at bruge dem, som spillede anden halvleg, men det kan være, der er nogle, der ikke er friske til at spille kampen.

- Det skal vi tage hensyn til. Og Armenien har også nogle nøglespillere, vi skal kigge på, siger landstræneren.

Lang vej til EM: Albanien holder Danmark fra fadet
Lang vej til EM: Albanien holder Danmark fra fadet

William Kvist og Pione Sisto blev skiftet ud i pausen af fredagens kamp, mens Yussuf Poulsen og Jakob Poulsen kom ind og løftede det danske spil.

Dem, der kom ind, fik lidt mere tid og plads. Det er mange gange sværere, fordi alle er friske og opsatte. Og de løber lige den ekstra meter.

- Det var tydeligt at se, at det pres, de havde lagt, havde kostet mange kræfter. Og det udnyttede vi fint, siger Olsen.

Mod Armenien møder Danmark måske igen en modstander, der vil presse hårdt på fra start.

- Vi må være klar til alt. Det, som der skete mod Albanien fra start, var, at vi blev lidt stressede. Det blev lidt en fysisk betonet duelkamp.

- Men jeg synes, det var vanvittigt flot, at vi holdt Albanien nede på en chance. Det er jo også en kunst. Kasper havde egentlig ikke noget at lave, og så lavede han en redning i det 91. minut.

- Og som jeg sagde til ham: Det er derfor, han er med, lyder det fra Olsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx