Af Ritzau - 04/05-16 15:24

Morten Olsens assistent skal være efterskolelærerMorten Olsens assistent skal være efterskolelærer

Peter Bonde skal arbejde med kvindefodbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

storybild

Peter Bonde (her ved en landsholdstræning) skal være efterskolelærer efter mange år som assistenttræner for det danske fodboldlandshold. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Carl Redhead)

Peter Bonde stoppede som assistenttræner for det danske fodboldlandshold, da Morten Olsen stoppede som landstræner.

Efter en periode i topfodbold, så træder den 58-årige fodboldtræner ud af rampelyset, da han skal stå i spidsen for Oure Fodboldakademis kvindehold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

Her skal han videreudvikle skolens kvindeprojekt, som skolen har arbejdet med at bygge op de senere år.

- Jeg glæder mig til at være daglig træner igen og komme på banen hver dag og arbejde med at gøre pigerne på Oure dygtigere hele tiden, siger Peter Bonde til skolens hjemmeside.

Peter Bonde tager stor erfaring med kvindefodbold med sig, når han tiltræder i jobbet til august. Han har blandt andet tidligere været A-landstræner for det danske kvindelandshold, og han glæder sig til at arbejde i de nye rammer.

- Der er et fantastisk setup på Skolerne i Oure. Her går uddannelse, kostskolemiljøet og elitefodbold op i en højre enhed.

- Oure Fodboldakademi er det tætteste, vi i Danmark kommer forholdene på de udenlandske fodboldakademier, altså steder hvor spillerne bor, spiser, går i skole, træner og spiller kampe under samme tag, siger Peter Bonde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx