Af Ritzau - 20/10-16 14:03

Simon Kjær: Alle kan lære noget af ZlatanSimon Kjær: Alle kan lære noget af Zlatan

Det bliver til endnu et møde mellem Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic, når Fenerbahce gæster Manchester United.

storybild

Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic har mødt hinanden mange gange. Her er det i landskampen mellem Danmark og Sverige i november 2015. (Billede: Scanpix/Claus Bech)

Simon Kjær kender alt til Zlatan Ibrahimovic.

Efter utallige opgør på både klub- og landshold ved Kjær også, hvordan man skal stoppe svenskeren. Det lader sig bare ikke altid gøre i praksis.

Kjær vil torsdag aften sammen med Fenerbahce gøre forsøget endnu en gang, når Manchester United og Ibrahimovic er værter i Europa Leagues gruppespil.

Trods de mange indbyrdes opgør understreger danskeren, at Ibrahimovic aldrig kan holdes helt nede.

- Zlatan vil altid score mål. Hans alder er kun et tal. Hans personlige drive, ambitioner og passion er noget, alle spillere kan lære af, siger Simon Kjær til engelske Mirror.

- Man kan ikke stoppe Zlatan med kun én spiller, der markerer ham. Man er nødt til at arbejde som et hold for at stoppe ham ved ikke at give ham plads og undgå at lade ham modtage bolden i bestemte positioner, forklarer Kjær.

Den danske landsholdsanfører ser frem til endnu en tæt dyst mod stjerneangriberen.

- Det er altid fedt at være oppe imod de bedste fodboldspillere. Zlatan er den spiller, jeg har mødt flest gange - med Palermo, Roma, Lille og for Danmark mod Sverige.

- Så jeg kender ham ud og ind. Men man ved stadig aldrig helt, hvad han vil gøre, siger Kjær.

Ibrahimovic scorede blandt andet tre mål mod Kjær og Danmark, da Sverige vandt samlet og gik videre til EM i Frankrig på bekostning af danskerne i november sidste år.

- Han er en sjælden art rovdyr, som man som forsvarsspiller kan spille en perfekt kamp imod, men hvis han rammer et af sine geniale øjeblikke, så kan man bare ikke stoppe ham, lyder det fra Kjær.

Kampen mellem Fenerbahce og United spilles torsdag klokken 21.05.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx