10/09-17 18:19

Lucas Bjerregaard ender som nier i SchweizLucas Bjerregaard ender som nier i Schweiz

Det endte med en placering i top-10 for Lucas Bjerregaard, da han sluttede af med en runde i par i Schweiz.

storybild

Crans Montana. Lucas Bjerregaard gik søndag sin dårligste af fire runder i European Tour-turneringen Omega European Masters, der spilles i Schweiz.

Det sagde en del om den danske golfspillers høje niveau, da finalerunden var i stabile 70 slag, hvilket præcis svarer til banens par.

Torsdag, fredag og lørdag brugte Lucas Bjerregaard kun 68, 67 og 67 slag, og han lå derfor tæt på toppen inden søndagens afgørende runde.

Den 26-årige nordjyde var dog ikke i stand til at kæmpe med om sejren i Crans Montana på fjerde og sidste runde. Samlet endte Bjerregaard i otte slag under par på en delt niendeplads.

Englænderen Matthew Fitzpatrick var søndag helt ustyrlig med en runde i 64 slag, seks under par på dagen og samlet i 14 slag under par.

Det var nok til at tvinge australieren Scott Hend ud i et dramatisk omspil. Fitzpatrick endte med at vinde turneringen på det tredje omspilshul.

Bjerregaard vandt tidligere i år holdturneringen "GolfSixes" sammen med Thorbjørn Olesen, men i en klassisk golfturnering, hvor alle er mod alle, har Bjerregaard endnu ikke vundet på European Tour.

Det er blevet til en andenplads for Bjerregaard i 2015, mens hans bedste resultat i år er en syvendeplads.

Landsmanden Lasse Jensen var også med på sidstedagen af turneringen i Schweiz, men han endte otte slag efter Bjerregaard på en delt placering som nummer 30.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx