Brøndby-profil hånet af fans: - Der har været meget negativitetBrøndby-profil hånet af fans: - Der har været meget negativitet

Martin Ørnskov har ofte været en udskældt spiller i Brøndby. I foråret er han udset til at vikariere i midterforsvaret.

storybild

Martin Ørnskov har oplevet store utilfredshed rettet mod sig fra Brøndbys fans i modgangstider. (Billede: Polfoto)

Brøndby er kendt for deres store fanskare, som kan bære holdet frem til sejr. Men vender de spillerne ryggen, kan det være en ubehagelig oplevelse.

Det har Martin Ørnskov mærket på egen krop ad flere omgange i de seneste sæsoner med piften og skældsord rettet mod ham.

- Der har været meget negativitet. Det hjælper mig da på ingen måder, hvis det ikke lykkes på banen, at der så har været buhråb. Men nu har jeg prøvet det så længe, så jeg begynder ikke at grave mig ned i haven, siger midtbanespilleren, som har en recept til at overkomme de ubehagelige tilråb:

Bisgaard: Satset transfervindue straffer Brøndby
Bisgaard: Satset transfervindue straffer Brøndby

- Jeg sørger for, at gøre det, jeg kan: At gøre det så godt som overhovedet muligt på banen. Så behøver jeg ikke være bedste venner med alle vores fans.

Men selvom Ørnskov har lært at håndtere det negative pres, stiller han sig uforstående over for, hvorfor enkelte fans har set sig sure på ham.

- Jeg ved ikke, hvorfor det har været mig, der skulle stå 100 procent for skud. Noget har været berettiget, men mest uberettiget. Det har været for let at hoppe med på vognen, siger Ørnskov, som siden sommeren 2013 har spillet 75 superligakampe i gult og blåt.

Brøndbys midtbaneslider kræver avancement i Superligaen
Brøndbys midtbaneslider kræver avancement i Superligaen

De fleste på midtbanen, men han har også vikarieret i midterforsvaret, hvor han er udset til at spille i foråret, da Martin Albrechtsen er ude med en skade.

- Ingen tvivl om, at jeg ikke er 100 procent vant til den plads, men jeg ser frem til - efter et par kampe – at få skabt et godt og solidt forsvar med Daniel Agger, siger Ørnskov.

Brøndby åbner forårssæsonen på hjemmebane mod Hobro på søndag.

LÆS OGSÅ: Superligaprofil blev vraget i Brøndby: - Jeg var tæt på at give op

LÆS OGSÅ: AaB-profil: En fiasko, hvis FCK og FCM ikke vinder guld

LÆS OGSÅ: Bech: Nyindkøb tilfører Brøndbys offensiv fart og fysik

LÆS OGSÅ: FCK's ambitiøse back: Vi skal vinde den liga

LÆS OGSÅ: Esbjerg sender problembarn til Polen

LÆS OGSÅ: Solbakken er løbet tør for undskyldninger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx