Af - 22/10-14 08:22

FCM’s nye costaricaner: Jeg har ikke mange minutter til at imponereFCM’s nye costaricaner: Jeg har ikke mange minutter til at imponere

I FC Midtjylland håber lejesvend Marco Ureña at kunne bryde ud af Duncans skygge og blive fastansat. Men der er ikke mange minutter at imponere i.

storybild

'En hurtig angriber, som søger i dybden.' Sådan beskrev sportsdirektør, Claus Steinlein den nylejede Marco Ureña, da han kom til klubben. Nu håber den costaricanske angriber på en fastansættelse. (Billede: Polfoto)

En sensationel spurt i angrebet og en knivskarp aflevering til Pione Sisto.

FC Midtjyllands nye leje-angriber, Marco Ureña kunne i søndagens opgør mod Silkeborg endelig få lov til at vise sit værd, da han assisterede midtjydernes scoring til 2-1. Og det har der været behov for.

For indtil videre i sæsonen har der ikke været mange minutter at imponere i, fortæller den costaricanske angrebsspiller:

- Min fremtid her i klubben er usikker. Der er ikke meget tid, til at kunne vise noget overfor holdet. Men jeg må bare tro på mine kvaliteter og gøre mit bedste, siger Marco Ureña til metroxpress.

Gale fodboldfans tævede kvindelig kontrollør
Gale fodboldfans tævede kvindelig kontrollør

Den 24-årige angriber har kun haft fem kampe med 25 minutters spilletid i gennemsnit til at imponere ledelsen i midtjylland. Og det er det for lidt, når man håber på en fastansættelse i klubben.

- Jeg håber, at jeg kan forlænge med FC Midtjylland. At komme til klubben er et vigtigt skridt i min karriere, og min fremtid afhænger af, om jeg gør det godt her, siger han til metroxpress.

Costa Rica er VM's glemte helte
Costa Rica er VM's glemte helte

Marco Ureña var ellers en af de bærende kræfter i Costa Ricas VM-trup, der nåede helt til kvartfinalen efter at have slået Italien 1-0 og Uruguay 3-1, hvor Marco Urena scorede det ene af de tre.

FCM trækker fra på 'en rigtig lortedag'
FCM trækker fra på 'en rigtig lortedag'

Men i FC Midtjylland står costaricaneren fortsat i skyggen af Morten Duncan Rasmussen. Og det gør han så længe Duncan fortsætter de gode takter, fortæller cheftræner i klubben, Glen Riddersholm:

- Vi har fået et godt indtryk af Ureña, men det er svært at svare på, om han får mere spilletid. For så længe Duncan gør det godt, skal der ekstra indsatser til fra ham, siger Glen Riddersholm til metroxpress.

FCM-chef håber på permanent aftale med lejesvende
FCM-chef håber på permanent aftale med lejesvende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx