Af - 19/11-15 19:00; Opdateret: 19/11-15 19:24

Trænerrygterne svirrer: Michael Laudrup spottet ved MalmøTrænerrygterne svirrer: Michael Laudrup spottet ved Malmø

Er Laudrup på vej til at erstatte Åge Hareide i CL-klubben Malmø FF? Svensk avis skriver, at Michael Laudrup for nylig er set i det sydsvenske.

storybild

Er Michael Laudrup på vej væk fra Qatar til Malmø? Svensk avis skriver, at Laudrup i dagene før play off-kampene mellem Danmark og Sverige blev spottet i Sydsverige. (Billede: polfoto/arkiv)

Michael Laudrup er ifølge den svenske avis Kvällsposten blevet spottet af to af hinanden uafhængige kilder ved Ystad Saltsjöbad i det sydlige Sverige den 7. november, altså få dage før de to skæbnesvangre play off-kampe mellem Danmark og Sverige, som blev landstræner Morten Olsens sidste, da det ikke lykkedes ham at kvalificere Danmark til EM-slutrunden til sommer.

DBU vil præsentere ny landstræner inden nytår
DBU vil præsentere ny landstræner inden nytår

Det har sat fuld knald på rygterne om, at Michael Laudrup er på vej til at overtage trænersædet i Malmø FF, som erstatning for nordmanden Åge Hareide, der herhjemme er favorit som ny landstræner for det danske fodboldlandshold.

Ifølge Kvällsposten blev Laudrup set i selskab med Malmø FF's sportschef Daniel Andersson, men det benægter Andersson over for den svenske avis.

Medier: Her er den nye danske landstræner
Medier: Her er den nye danske landstræner

- Jeg kan sige, at jeg ikke har mødtes med Michael Laudrup ved Ystad Saltsjöbad. Jeg var på banen klokken 9 (den 7. november, red.) og træne mit hold. Så jeg har flere vidner, siger Daniel Andersson til avisen og tilføjer:

- Men Michael Laudrup var måske ved Ystad Saltsjöbad. Det kan jeg ikke svare på.

Hareide vil ikke snakke om dansk landstrænerjob
Hareide vil ikke snakke om dansk landstrænerjob

Kvällsposten vurderer, at det er usandsynligt, at Michael Laudrup bliver ny cheftræner i Malmø FF, da klubben næppe vil kunne tilbyde ham en løn, der bare nærmer sig de 22 millioner kroner, han scorer i årsløn som klubtræner i Qatar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Tennisstjernen Williams: Jeg var tæt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx