25/10-17 14:22

Eriksens chef har øjnene rettet mod store titlerEriksens chef har øjnene rettet mod store titler

Tiden, hvor Tottenham jagtede de mindre pokaltitler, er slut, siger klubbens manager Mauricio Pochettino.

storybild

Tottenham-manager Mauricio Pochettino (tv.) vil ikke fokusere på hverken Liga Cuppen eller FA Cuppen. Det er de store titler, der skal sigtes mod, siger han. Reuters/Eddie Keogh/arkiv

London. Indtil for et par år siden blev Tottenham betragtet som en klub lige uden for toppen af Premier League, der skulle kigge mod Liga Cuppen eller FA Cuppen for at have en chance for at vinde trofæer.

Men de tider er forbi. Med andenpladser i Premier League de seneste to sæsoner har Christian Eriksen og holdkammeraterne manifesteret sig som et tophold i ligaen.

Derfor er det de store titler, som manager Mauricio Pochettino har fokus på nu.

- Vores mål er at vinde Premier League og at vinde Champions League - de to rigtige trofæer i min optik, siger den argentinske manager ifølge AFP.

Han slår fast, at triumfer i en af pokalturneringerne bestemt ville glæde ham, men klubben er på en hylde nu, hvor der skal større ting til.

- Sejr i FA Cuppen? Fantastisk, jeg ville elske at vinde alle turneringer i verden, men det, som virkelig ændrer dit liv, er at vinde Premier League eller Champions League. Det er sandheden, lyder det fra Pochettino.

Tottenham møder onsdag aften London-rivalen West Ham i Liga Cuppen, og i bestræbelserne på at jagte store trofæer skal fansene ikke forvente at se det stærkest mulige Tottenham-mandskab på banen.

- Hvis man vil være et storhold og kæmpe med om de store ting, så mener jeg, at det i England er umuligt, hvis ikke man bruger hele sin trup og roterer, siger Pochettino.

Tottenham ligger aktuelt nummer tre i Premier League, mens ligger på en delt førsteplads i holdets Champions League-gruppe.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Patrick Nielsen klar til vildt...
bt.dk
Nanna Mia afslører: Derfor stoppede...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx