11/07-17 06:03

Helsingør har erstatninger på vej efter salg af profilerHelsingør har erstatninger på vej efter salg af profiler

Helsingør. Med mindre end en uge til premieren i Alka Superligaen lover Helsingør FC’s cheftræner, Christian Lønstrup, at de nordsjællandske oprykkere snart kan præsentere nye, ”dygtige spillere”.

storybild

- Tidligere har vi tænkt meget langsigtet, og det gør vi også stadigvæk. Men så meget tid har vi heller ikke, lyder det fra Helsingør-træneren.

- Så der kommer til at ske noget med nogle dygtige spillere, der kommer til inden for den nærmeste tid. Nogle profiler, som folk kender til, siger han.

Helsingør FC får debut i den bedste række, når holdet søndag møder oprykkerkollegerne fra Hobro. Og netop Hobro har i løbet af sommeren kapret to af Helsingørs største profiler fra den seneste sæson.

Det drejer sig om Vito Hammershøy-Mistrati og Rasmus Minor Petersen, der begge havde kontraktudløb og dermed er skiftet kvit og frit til Hobro.

- Det ærgrer mig lidt, siger Christian Lønstrup og fortsætter:

- For det første, så mister vi dem til Hobro, der også er oprykker og direkte konkurrent. Så det er jo godt lavet af dem at tage vores bedste spillere.

- Og for det andet så nager det mig, at vi har udviklet spillerne de seneste par år, men ikke får penge for dem. Vi vil ikke stå i vejen for spillernes drømme, men vi vil da gerne tjene penge på det arbejde, vi har lavet.

Helsingør FC sikrede sig billet til Superligaen med en samlet playoffsejr over Viborg. Klubben har aldrig tidligere spillet i den bedste danske række.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx