Af - 11/06-15 11:54

Serbiske superbacks skal lukkes helt nedSerbiske superbacks skal lukkes helt ned

Serbiens bomstærke backspillere skal bremses i fællesskab, vurderer spillere og træner.

storybild

Serbiens Branislav Ivanovic kan gøre ondt på landsholdet i lørdagens EM-kvalifikationskamp. Men landsholdet har opskriften klar. (Billede: Polfoto/AP)

Serbien har to supermænd på hver sin backplads, Chelseas Branislav Ivanovic og Aleksander Kolarov fra Manchester City, så danskerne skal finde fodbold-kryptoniten frem for at lukke dem ned.

Bendtner beroliger: Jeg bliver klar
Bendtner beroliger: Jeg bliver klar

Nøglen er at lukke ned for deres backspillere. Det er et meget godt hold, og de har mange spillere, som er rigtig gode på kuglen, vurderer Christian Eriksen, der scorede i 2-1-sejren over Montenegro.

Morten Olsen er bevidst om Danmarks kvaliteter, men roser samtidig også modstandernes gennembrudsstærke forsvarsspillere.

Olsen udtager fire spillere til nøgle-kamp
Olsen udtager fire spillere til nøgle-kamp

- Individuelt er Serbien klart det bedste hold i vores gruppe, og de har spillere i store klubber, herunder Premier League, men vi har et godt kollektiv, og det skal vi leve af, vurderer landstræneren.

Aleksander Kolarov og Branislav Ivanovic er store profiler i Premier League, og sidstnævnte scorede to mål i Serbiens 4-1-sejr over Aserbajdsjan i søndagens venskabskamp.

Småskadet Bendtner: - Vi må se i morgen
Småskadet Bendtner: - Vi må se i morgen

- Ivanovic er sindssyg dygtig. Han bliver en vigtig spiller for Serbien, og det er en af dem, som vi skal lukke ned. Han skal markeres tæt, men ikke for tæt ind på kroppen, der er han simpelthen for stærk, siger landsholdsnovicen Andreas Christensen om sin rutinerede holdkammerat i Chelsea FC.

Danmark er på 2. pladsen i gruppe I og kan med en sejr over Serbien indtage 1. pladsen, hvis Portugal samtidig snubler ude mod Armenien.

Danmark reddet af sent straffespark i sejr over Montenegro
Danmark reddet af sent straffespark i sejr over Montenegro

Kun to point adskiller Danmark, Portugal og Albanien i toppen, så både spillere og fans skal være med til at sikre sejr, når det stjernespækkede Serbiske landshold, som også inkluderer Chelseas midtbanelunge Nemanja Matic, gæster Parken.

- Publikum bliver utroligt vigtige. Nu kommer der tre gange så mange som i Viborg, og de må gerne larme, pointerer Morten Olsen.

Ståle: Forventer salg af Nicolai Jørgensen
Ståle: Forventer salg af Nicolai Jørgensen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx