Af - 17/10-16 13:43

Tøvende teamchef har Magnussen på radarenTøvende teamchef har Magnussen på radaren

Mens Kevin Magnussens fremtid hos Renault er usikker, så er døren ikke helt lukket til Formel 1. Force India spøger.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen kæmper for sit liv i Formel 1.

Force India er et af de mandskaber, der kan komme i spil til Kevin Magnussen, hvis han som ventet ikke får forlænget sin aftale med Renault.

Det indiske team har mistet deres stjernekører, Nico Hülkenberg, til netop Renault. Derfor står de med et ledigt sæde til næste sæson.

Renault bekræfter: Hülkenberg kører for os i 2017
Renault bekræfter: Hülkenberg kører for os i 2017

Og ifølge Force India-teamvicechefen Bob Fernley er Magnussen en blandt flere kørere på Force Indias radar til at danne kørerduo med Sergio Perez.

Det skriver Autosport.com.

Dog vil holdet - med teamchefen Vijay Mallya - tage sig god tid til at finde den rette mand efter Hülkenbergs exit. Fokus vil være på de kommende grandprixer i USA og Mexico.

Ærlig Kevin Magnussen: Her er min svaghed
Ærlig Kevin Magnussen: Her er min svaghed

- Der er ingen grund til at tage en hurtig beslutning. Processen starter, når vi vender tilbage fra Mexico, siger Fernley.

Autosport.com nævner udover Magnussen også Renaults Jolyon Palmer sammen med Manor-duoen Pascal Wehrlein og Esteban Ocon, Saubers Felipe Nasr og Esteban Gutierrez fra Haas som potentielle Force India-kørere til næste sæson.

Ekspert: - Kevin kan stadig blive verdensmester
Ekspert: - Kevin kan stadig blive verdensmester

Bob Fernley udtrykker i øvrigt, at Hülkenbergs exit til Renault i den kommende sæson kom bag på Force India-folkene.

- Lige nu skal vi lige sunde os, da Renaults kontrakt med Nico kom som noget af en overraskelse for at sige det mildt, siger han.

LÆS OGSÅ: Farvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kulden

LÆS OGSÅ: Kevin håber på Renault: - Jeg er villig til at vente

LÆS OGSÅ: Magnussen-rådgiver tror på snarlig kontraktforlængelse

LÆS OGSÅ: Magnussen har forlænget optionen med Renault

LÆS OGSÅ: Sergio Perez forlænger aftale med Force India

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx